facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ovanko Administraties

Ovanko Administraties

Info

Hulp nodig met je administratie?
Ik help de startende ZZP'er en/of ZZP'er die niet tevreden is met zijn administratiekantoor.
Regio Dronten, Hoorn

Geschiedenis

Bent u een startende ondernemer op zoek naar een boekhouder of bent u niet tevreden over uw huidige boekhouder/administratiekantoor wegens hoge onduidelijke rekeningen en slechte communicatie. Dan moet u zeker verder lezen!!

Ovanko Administraties het adres voor administratieve ondersteuning (ook op locatie) voor ZZP en MKB, online boekhouden en loonadministratie.

Scan boekhouden, u scant en ik boek. Het grote voordeel, u houdt de administratie bij u op locatie.

Waar staat Ovanko Administraties voor?
Betaalbaar, laag uur tarief of volgens prijslijst;
No-nonsense;
Persoonlijk contact;
Flexibel (eventueel buiten kantooruren);
Professioneel;
Ervaring in het bedrijfsleven.

Welke administratieve dienstverlening?
Online boekhouden;
Uitbesteden van uw administratie geheel of gedeeltelijk;
Tijdelijke administratieve ondersteuning bij ziekte en drukte bij u op kantoor;
Schakel tussen uw onderneming en accountant/administratiekantoor;
Loonadministratie;
Belastingaangiftes (omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting);
Website aanpassingen, domeinregistratie en hosting.

Wilt u meer informatie, kijk dan verder op http://www.administratiekantoor-Medemblik.nl of neem geheel vrijblijvend contact op.



"Ovanko Administraties helpt de startende zzp'er en kleine ondernemer om de administratie op een eenvoudige manier op orde te brengen. Hierdoor krijg jij als ondernemer niet alleen meer inzicht in je financiële cijfers, maar ook meer tijd voor datgene waar jij goed in bent, namelijk ondernemen.Ook kun je bij Ovanko Administraties terecht voor de inkomstenbelasting en btw-aangiftes.Ovanko Administratie is een administratiekantoor voor de regio Dronten, Almere, Enkhuizen, Medemblik en Hoorn.De klant staat centraal bij Ovanko Administraties, daarom kan er ook buiten kantoortijden en bij jouw op locatie een afspraak worden ingepland."
Adres:
Telefoonnummer: 06 29468336
Stad: Dronten


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Simple Invoice System Simple Invoice System 43 km Simple Invoice System Altijd en overal uw factureerprogramma bij de hand met deze vei...
Administratie Service Kantoor Administratie Service Kantoor 44 km Ik ben zeer tevreden met Bas als mijn boekhouder! Hij is gepassioneerd en heeft veel ...
123lijfrente.nl 123lijfrente.nl 44 km OP ZOEK NAAR DE HOOGSTE UITKERING VOOR UW LIJFRENTE OF PENSIOEN? Vergelijk alle verz...
SNS Dronten SNS Dronten 45 km Vriendelijke medewerkers. Goede en duidelijke adviezen.
Correct Verzekerd Correct Verzekerd 45 km Iets te duur voor een autoverzekering maar wel goed geholpen
Recensies
Anita is een hele fijne, betrouwbare vrouw, die enorm van aanpakken weet. Zij heeft mijn administratie een tijd lang gedaan en daarmee heeft zij mij zoveel tijd, frustratie en zorgen uit handen genomen. Echt een aanrader!
Vriendelijk, snel en duidelijk. Anita geeft handige tips en voorziet deze van persoonlijke video's. Ik heb hierdoor echt meer inzicht gekregen in mijn zakelijke rompslomp. Kortom, een aanrader voor iedereen die soms worstelt met de administratie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid