facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OV Essesteijn

OV Essesteijn

Info

Op school vinden allerlei activiteiten plaats die op basis van samenwerking met de leerkrachten georganiseerd door vrijwilligers van de oudervereniging.

Geschiedenis

Waarom een Oudervereniging?
Naast de reguliere lessen op school, vinden er ook allerlei activiteiten plaats die net zo belangrijk zijn voor de ontwikkeling van onze kinderen en bijdragen aan het plezier dat kinderen, maar ook ouders en leerkrachten, beleven aan school.

Deze activiteiten worden op basis van samenwerking met de leerkrachten georganiseerd door vrijwilligers van de oudervereniging. Zij komen maandelijks op maandagavond en in werkgroepverband bij elkaar om de activiteiten te bespreken en de nodige voorbereidingen te treffen.

Welke activiteiten?
De volgende activiteiten worden door de Oudervereniging door het jaar heen georganiseerd of financieel ondersteund:

* De picknick
* Kinderboekenweek en voorleesmiddag
* Sinterklaasfeest
* Kerstfeest
* Essesteijn Disco
* Paasfeest
* Sportdagen
* Wandelvierdaagse
* Schoolreis
* Afscheid groep 8
* Diverse culturele uitstapjes en voorstellingen
* Maar ook kleinere dingen zoals bijvoorbeeld de grote verjaardagskaarten en de ijsjes op de laatste dag van het schooljaar.

Naast de jaarlijkse ouderbijdrage, vraagt de Oudervereniging regelmatig om hulp bij de verschillende activiteiten. Via de leerkrachten, de groepsouders, de nieuwsbrief en per mail hopen we iedere keer een passend beroep u te kunnen doen.

Lidmaatschap en bestuur
Alle ouders zijn automatisch lid van de Oudervereniging vanaf het moment dat hun (oudste/eerste) kind naar school gaat (tenzij zij expliciet aangeven geen prijs te stellen op het lidmaatschap, zie de Statuten).

De Oudervereniging wordt geleid door een groep enthousiaste vrijwilligers, dit zijn;
Edwin de Groot ; voorzitter
Annet Hagenbeek; vice voorzitter
Floor van Oers; penningmeester
Meirah van Lierop; secretaris
Reinier Blokland
Rachel van Houwelingen
Arianne van de Wetering
Casper Franken
Thomas Verschuuren
Gwenda de la Parra
Marilyn Waanders
Stanley Beekman
Linda van Heusden

Adres: Elzendreef 4, 2272 EB Voorburg
Stad: Voorburg
Route: Elzendreef 4
Postcode: 2272 EB



op zoek naar gerelateerd: essesteijn > kalender, essesteijn voorburg (funda), Basisschool Essesteijn, Schoolgids essesteijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kindcentrum Cascade Kindcentrum Cascade 455 meter Hierbij nogmaals onze grote waardering voor alle hulp en begeleiding voor Anne...
Dalton Voorburg Dalton Voorburg 892 meter Ontzettend gelachen hier. 1965 eerst aan de Vliet in oude dorp verdeeld over 4 gebouw...
OBS De Parachute OBS De Parachute 2 km ze hebben geen snelle plangas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid