facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Outside Bootcamp -Outdoor Bootcamp Diemen

Outside Bootcamp -Outdoor Bootcamp Diemen

Info

Outdoor Bootcamp Diemen - Let's go, Outside!

Ideaal om (weer) op een prettige manier in shape te komen!

Bootcamp:
kracht- en cardiotraining

Geschiedenis

Doelgroep: (toekomstige) sportievelingen id omgeving van Diemen / Amsterdam (Zuid)Oost
Trainingsdata: élke zondag, 's ochtends van 09:45u tot 10:45u.
Elke woensdag, 's avonds van 19:15-20:15uur.
Op zaterdagochtend, 09:45-10:45 in maart-juni & september-oktober.
Vrijdagochtend 8:45-9:45u voor ouders van schoolgaande kinderen.

Niveau: beginner en/of geblesseerd tot aan (sub)topsporter!
Parkeergelegenheid: aanwezig
Kosten: €9,- per training. 1e proefles is gratis, dus kom het eens proberen en neem je vriend(in) gerust mee!

Trainer: Samuel van Gelder

Waarom Outside?!
-Gecertificeerd en gediplomeerd Personal Trainer
-De natuur geeft psyche een boost
-Lage prijs ( 9,- euro per training!)
-Altijd muziek voor extra energie!
-Out of the box trainingen
-Alle ruimte
-Alle materialen uit de natuur
-Extra materiaal (o.a. TRX's, Kettlebells, Jumping Ropes, Speedladder, Cones, Elastibands)
-Grotere uitdaging ( weer, wind, zon, regen, ondergrond )
-Motiverende, positieve groepsleden

Wij zijn ook bereikbaar voor het geven van clinics over:
-Core Stability Training
-Sportvoeding
-Sport-specifiek trainen
-en meer!

Trainer Samuel van Gelder is actief in de loopwereld en heeft deelgenomen aan de volgende loopevenementen:
Mo-Run (5KM) 30-11-2013
N201-Run (5KM)
Diemer Cross (5-9KM) 28-2-2014
Mud Masters (12KM)
Venloop (10KM)
Geinloop (5KM)
Urbanathlon (6KM)
Mo-Run 2015 (5KM)
Lachrun 2015 (3Miles)
Ugly Xmas Sweater Run (5KM)
Vondelparkloop (10KM) 17-1-2016
Apeldoorn (8KM) 7-2-2016
Dam tot Damloop (16,1KM) 18-9-2016
Mizuno Halve Marathon Amsterdam (21,1KM) -16-10-2016



"Outside geeft kracht- en conditie/bootcamp trainingen in de omgeving Diemen voor mensen van alle verschillende niveaus. Wij zijn expert in het verzorgen van trainingen waar iedereen op eigen niveau kan sporten om fitter te worden op een leuke maar uitdagende manier."
Adres: Elke 8 weken op een nieuwe trainingslocatie in Diemen, 1112XC Diemen
Telefoonnummer: 0646466569
Stad: Diemen
Route: Elke 8 weken op een nieuwe trainingslocatie in Diemen
Postcode: 1112XC



op zoek naar gerelateerd: Outside Coaching
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Je Eigen Coach Je Eigen Coach 824 meter Jouw eigen coach op het gebied van voeding, training en lifestyle. Instagram: www.in...
Jurjen van Leeuwen Personal Training Jurjen van Leeuwen Personal Training 2 km 1 op 1 training op de sportschool, training aan huis, bootcamp, sportspecifiek traine...
Gym020 Gym020 2 km Fijne sportlocatie met betrokken en vriendelijke trainers!
Recensies
Bootcampen bij Outside Coaching is echt heel erg leuk, en blijft mij motiveren om het vol te houden! Bijna ongemerkt wordt en blijf je fitter, en heb je ondertussen ook een hoop plezier samen in de groep. Echt een aanrader om mee te doen!
Outside trainingen zijn dé trainingen waar je écht jezelf kunt zijn en waar plek is voor iedereen. Groepsgevoel staat centraal waarbij er aandacht is voor ieder zijn/haar eigen niveau binnen een veilige, gecontroleerde en leuke omgeving. Hierdoor word je sterker en zie je progressie tijdens en na elke training. Trainers hebben plezier en passie in het lesgeven en organiseren verschillende activiteiten en evenementen. Outside is echt de plek om te zijn als je plezier wilt maken, regelmatig buiten wilt sporten, geprikkeld wilt worden over een gezondere lifestyle en elke dag fysiek en mentaal sterker wilt worden! Let’s go Outside!
Ik train al jaren in groepsverband bij Outside. Heerlijk om in de open lucht te trainen, onder begeleiding van de professionele trainers. De trainers zorgen dat ik, en iedereen in de groep, uitgedaagd wordt. Daarnaast creëren ze een goede groepssfeer, waarin ruimte is voor lol en interactie. Aanrader voor iedereen in de regio Diemen!
Sporten bij outside is trainen in de buitenlucht. Het is erg gezellig. Het is afwisselend; de oefeningen, spel elementen en locaties veranderen regelmatig. En wat ik vooral prettig vind is dat iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Of je nou opnieuw begint met sporten of veel meer uitdaging nodig hebt. Spierpijn gegarandeerd. ;
De leukste bootcamplessen in Diemen met een leuke groep sporters! En ook nog eens een super goede workout met trainers die met hun expertise en enthousiasme voor iedereen op maat een training verzorgen.
Erg leuke en afwisselende training. Bij alle trainers kun je een goede bootcamp sessie verwachten. Heerlijk in de buitenlucht en alles op jouw eigen niveau. Een hele dikke aanrader!
Bij Outside ben je al beginnende of ervaren sporter aan het juiste adres! De training is zo gemaakt dat sporters van verschillende niveaus kunnen meedoen. Hierdoor is het laagdrempelig om mee te doen. Verder zijn de mensen die sporten bij Outside heel aardig en moedigen elkaar goed aan, waardoor het voelt als een gezellige, gezamenlijke en sportieve hobby. Alle trainers zijn kundig, ervaren en weten je te enthousiasmeren om het beste uit jezelf te halen.
Ik train al jaren bij Outside, en met veel plezier. Het fijne vind ik dat de verschillende trainers meedenken wat goede oefeningen zijn, ze hebben vervangende oefeningen als je iets niet kunt door een blessure en de oefeningen kunnen op verschillende niveaus worden verricht. Ander pluspunt: het is altijd lekker in de buitenlucht Kortom, hele fijne trainingen! En bij twijfel kun je altijd een proefles volgen.
Super leuk om heerlijk buiten te zijn en te sporten met elkaar. Gezellige mensen, goede instructeurs en altijd lol
Een aanrader om bij Outside te gaan sporten. Hoe fit of hoe nog niet fit je bent maakt niet uit. Iedereen kan sporten op zijn eigen niveau. Ik heb mij direct thuis gevoeld tussen de andere sporters en iedereen helpt elkaar en moedigt elkaar aan. De trainers weten waar ze het over hebben, met veel oog voor techniek zorgen ze ervoor dat je zonder blessures, maar wel met spierpijn, weer thuis komt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid