facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Outdoorwestvoorne

Outdoorwestvoorne

Info

Bedrijfsuitjes

Geschiedenis

Outdoor Westvoorne is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de instructie en organisatie van allerlei soorten evenementen en activiteiten, gespecialiseerd in de outdoor.
Wij hebben een aantal standaard activiteiten, maar wij kunnen ook een programma op maat maken met de meest uiteen lopende activiteiten.

Adres: Stationsweg 4c, 3255 BL Oude-Tonge
Telefoonnummer: 0615055637
Stad: Oude-Tonge
Route: Stationsweg 4c
Postcode: 3255 BL



op zoek naar gerelateerd: Activiteiten Westvoorne, Teambuilding Rockanje
Recensies
Outdoor Westvoorne heeft onze teambuilding voor BP Raffinaderij zeer goed verzorgd. We hebben een leuke dag gehad met 2 activiteiten, en afgesloten met een door hun geregelde barbecue. Tijdens de activiteiten heeft het bedrijf veel aandacht voor veiligheid.
Op 30-08-2013 een vrijgezellenfeest georganiseerd met actieve aspecten via Outdoorwestvoorne op een door mij gekozen locatie; De Kogeloven in Brielle/Oostvoorne. Nog voordat ik een offerte kreeg dachten Arco en Roy al mee en hadden zelf al even contact opgenomen met de locatie over de mogelijkheden en beperkingen op hun terrein. Dit was prettig want nam een hoop zorgen bij mij weg. Nette offerte met een scherpe prijs en gekozen activiteiten waren de juiste voor mijn groep. Zelfs toen er een dag van te voren nog één deelnemer afviel, was dit geen probleem en werd zonder problemen van de factuur gehaald. De dag zelf was geweldig: Roy was op locatie en had ruim van tevoren alles opgezet en nam de tijd om met mij alles door te nemen. Ook vroeg hij nog wat info over de vrijgezellen zodat hij dit kon gebruiken in het aan elkaar praten van de spellen. Tijdens de spellen zelf Highland Games & vlotten bouwen de groep goed bij elkaar gehouden en iedereen had een top-middag. Rekening was duidelijk en had de mogelijkheid om cash of via bank-transfer te betalen...super. Als laatste nog een compliment voor Roy en de hond van de hele groep voor de geweldige middag en een compliment van mij voor beide heren voor alles van A-Z. Remco Vrieze - Hellevoetsluis"
Met onze stichting hebben wij onze vrijwilligers een unieke dag laten beleven dit mede dankzei OutdoorWestvoorne. een fijn bedrijf om mee samen te werken.
Goed bedrijf. Denkt mee in de wensen van de klant! Zeker voor herhaling vatbaar.
Vertaald door Google Hun uitrusting en instructeurs zorgden ervoor dat een vrouw haar ruggengraat brak van een tokkelbaan. Zoek het op. Vermijd dit bedrijf. Origineel Their equipment and instructors caused a women to break her spine from a zipline. Look it up. Avoid this company.
Vertaald door Google Wervelbrekers Origineel Spine breakers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid