facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Outdoorpark SEC Almere

Outdoorpark SEC Almere

Info

Grappige groepsuitjes en stoere survivals. Beleef knallende avonturen en spetterende uitdagingen bij Outdoorpark SEC Almere.

Geschiedenis

Op alle dagen van het jaar organiseren wij survivals.
Afhankelijk van de samenstelling en de wensen van de groep kiezen we voor een extra uitdagende of meer hilarische survival. Het is geen competitie, er zijn geen winnaars of verliezers, iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Een survivals kan spannend, sportief en uitdagend zijn, maar plezier staat voorop.
Onze survivals zijn voor iedereen toegankelijk en worden in teamverband uitgevoerd. Na de inspanning kunt u genieten van een kampvuur, bbq of gezellige borrel in onze blokhut of op het terras.



"Outdoorpark SEC Almere biedt veel verschillende arrangementen voor familie-uitjes, teamuitje, vriendenuitje, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.We organiseren daarnaast ook nog leuke evenementen en vakantie-uitjes.Met een park van 5 hectare, eigen horeca, een team van 40 medewerkers en 20 jaar ervaring zijn we in staat om ook jouw uitje tot een succes te maken.Naast het Outdoorpark hebben we ook een locatie op strandbad Duin. Kijk dus snel op onze website voor alle mogelijkheden"
Adres: Verlaatweg 2, 1358 AJ Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036 - 538 48 55
Stad: Almere-Stad
Route: Verlaatweg 2
Postcode: 1358 AJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: sec survival almere, kinderfeestje almere, outdoor activiteiten almere, wildplukken almere, outdoor park biddinghuizen, boogschieten almere, buitensport almere, actief uitje almere
Recensies
Leuke lokatie, leuke speelplek, voor kinderen en volwassenen. Ik speelde er discgolf. Maar er is ook een traject in de bomen en meer. Terrasje voor een drankje en een hapje. Toiletten: Zijn aanwezig. Geschiktheid voor honden: Honden moeten aangelijnd. Picknickgebied: Kan heel goed.
Ik heb een positieve kano belevenis. Toffe medewerkers! Het enigste nadeel was dat de kano tot max. 17:00 te huur is.
Een groep kinderen 8-10 jaar had een uitje, de 'kids survival' van ca. 2 uur in modderbanen e.d. Ouders die erbij wilden blijven voor de veiligheid van de kinderen, mochten er niet bij blijven, zei een medewerker met een barse toon. Je kan niets zien vanuit de hoek van het terrein.
Wij hebben een survival kinderfeestje gevierd met 9 kinderen leeftijd 7 t/m 10 bij outdoorpark SEC Almere. Al met al niets dan lof voor de organisatie en activiteiten. De kinderen hebben echt de dag van hun leven gehad. Teun de enthousiaste jongen die de kinderen begeleidde had er ook echt zin in, echt iemand die het zelf ook heel erg leuk vindt om te doen. Hij vroeg zelfs of hij iets langer door mocht gaan met de kinderen. Dat is precies de mentaliteit die je moet hebben om de kinderen uit te dagen door de modder te kruipen en met touwen te slingeren over het water. Modder? Ja, ik was zelf ook wat verbaasd de kinderen ineens zo onherkenbaar te zien zie foto's. Ik wist dat de kinderen vies zouden worden, maar zo vies hadden we zelf niet verwacht hahaha. Laat elk kind echt een rugzakje met volledig schone outfit, handdoek en schoenen mee nemen de bossen in. Na afloop gaan de kinderen met kleren en al douchen en worden ze weer schoon “opgeleverd” bij de verzamelplaats.
Kano gehuurd voor 2 uur, schone en stevige kano, Helaas zijn de peddels wel een beetje kort de volgende keer vraag ik 2 enkele peddels. Als tip neem een kussen mee om op te zitten. Leuk stukje om te varen richting het kasteel.
Familiedag geviert. Het programma viel tegen een paar spellen en klaar. De horeca was niet goed georganiseerd. Lang wachten op het 1e kopje koffie bij binnenkomst. De begeleiders doen het leuk en je maakt er maar wat leuks van samen. Na koud een goede 2 uur klaar en vervolgens een bbq. Slecht georganiseerd, alles kwam achter elkaar met behoorlijke tussenpauzes. Pindasaus na de koude salades daarna met tussenpauze frites en daarna weer met een lange pauze pas het vlees. Het eten op zich was top en erg smakelijk en er was ruim voldoende. Wat op zo'n plaats echt wel in orde moet zijn zijn de toiletten en die waren ronduit smerig. Veel te veel geld betaald naar mijn idee en moet beter kunnen. Jammer.
Boerengolf en paaseieren rapen. Super leuk en erg gezellig met de familie.
We hebben vanavond ond teamuitje gedaan workshop Boogschieten en daarna een patatje en een snack het was echt super leuk en goed geregeld en wat een gezellig team mensen werkt daar de meiden die de bar beheren remco die ons de workshop heeft gegeven top gedaan
Enthousiaste begeleiders, verbindende groepsspelen, douches en tot slot nog heerlijke snack toe! Top dag.
Super leuke team building ervaring gehad, de begeleiders waren geweldig. Zeker een aanrader als bedrijfs uitje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid