facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Outdoorkussens

Outdoorkussens

Info

Outdoorkussens maakt weerbestendige loungekussens, bootkussens, caravankussens, terraskussens en zitzakken op maat uit ons eigen atelier.

Loungekussens
Bootkussens
Terraskussens
Zitzakken
Caravankussens
Sierkussens

Geschiedenis

Outdoorkussens maakt weerbestendige loungekussens, bootkussens, caravankussens, terraskussens en zitzakken op maat. Onze kussens zijn comfortabel, modern, makkelijk te onderhouden en komen rechtstreeks uit ons eigen atelier. Hierdoor zijn de kussens uitermate geschikt voor horeca terrassen en particulieren.

Outdoorkussens.com



"Bij Outdoorkussens kun je terecht voor comfortabele outdoorkussens in de mooiste patronen en kleuren, volledig op maat gemaakt.Wij stofferen in grote en kleine aantallen binnen- en buitenkussens voor bedrijven en particulieren, altijd naar wens van de klant en volledig op maat."
Adres: Streeperstraat 45, 6371GL Landgraaf
Telefoonnummer: +31 45 532 1759
Stad: Landgraaf
Route: Streeperstraat 45
Postcode: 6371GL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Outdoor kussens IKEA, Waterdichte kussens voor buiten, Outdoor kussens Action, Outdoor sierkussens, Outdoor kussen hond
Recensies
Zeer tevreden over onze op maat gemaakte kussens voor onze loungeset. Super kwaliteit en mooi afgewerkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid