facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Outdoor Gouda

Outdoor Gouda

Info

Service gerichte winkel met gespecialiseerde artikelen voor vrije-tijd, wandelen, reizen, vakanties, etc

Geschiedenis

Zelfstandige winkel in het centrum van gouda met een compleet assortiment.

Onze taak

Klant gericht advies vanuit eigen ervaring. Ook delen we graag ervaringen om weer beter advies te kunnen geven. Grote materiaal kennis en we streven naar steeds "groenere" producten zonder de kwaliteit te verliezen.

Producten

Schoenen, rugzakken, slaapzakken, kleding, kinderuitrusting en kleding, kookgerei, reis apotheek, fietstassen, klimartiklen, en nog veel meer!



"specialist in wandel en vrije-tijds artikelen. Voor reizen, backpacking, trekking en bergsport heb ik een breed assortiment voor u."

"specialist in wandel en vrije-tijds artikelen. Voor reizen, backpacking, trekking en bergsport heb ik een breed assortiment voor u."
Adres: Nieuwehaven 45 a-d , Gouda 2801 CT, NL
Telefoonnummer: 0182 517 348
ln.aduogroodtuo@ofni
Stad: Gouda
Route: Nieuwehaven 45 a-d
Postcode: 2801 CT


Openingstijden

Maandag: 13:00-17:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: vrijbuiter gouda openingstijden, grootste outdoor winkel nederland, outdoor winkel gouda, www outdoor nl gouda, outdoor xl, zwerfkei, vrijbuiter openingstijden, werkkleding gouda
Recensies
Zojuist nieuwe wandelschoenen hier gekocht. Ben er echt super blij mee. Goed en deskundig advies. Kwam voor Lowa Renegade schoenen en uiteindelijk wat anders gekocht omdat mijn voet toch veranderd was na 2 jaar. Als ik niet naar outdoor Gouda was gegaan had ik hoogstwaarschijnlijk schoenen gekocht die niet goed zouden passen. Ik zou deze winkel echt aan iedereen die van wandelen houd aanbevelen!
Zeer kundig geholpen door Stefan. Voor mijn moeilijke voeten toch een paar fijne bergschoenen kunnen laten aanmeten!!
Ontzettend fijne winkel met goede service en aardige mensen!
Goed advies gekregen bij het kopen van mijn fivefingers shoes.
Mooie winkel met goed assortiment en advies. De jongste bediende is beetje te brutaal.
Mooie winkel, groot assortiment en vriendelijke bediening,top!
Goede hiking schoenen gekocht en ben uitstekend geholpen door de jongere medewerker. Hebben kennis van zaken en geven daardoor een goed advies. Super sevice met goede kwaliteit producten!
Zeer goed geholpen in deze outdoor winkel. Veel betere service dan in de grote outdoor ketens. Al dagen erg blij dat ik tóch voor de wanten ben gegaan...
Aangenaam verrast in deze winkel. Zeer mooie winkel met uitgebreid assortiment. Ben uitstekend geholpen door de eigenaar die, in tegenstelling tot andere grotere zaken, weet welke artikelen hij verkoopt. Ga er zeker naar terug.
Fijne winkel! Je krijgt echt waar voor je geld, het gaat lang mee. Je kan er schoenen zakmessen, zaklampen, jassen en nog heel veel andere outdoor spullen kopen! Er is ook een klein terreintje, waar je kan testen of de schoenen goed passen, en een beetje kan springen en wachten. Ook is het personeel heel aardig en kunnen ze je snel helpen. Als je nog outdoor spullen nodig hebt, is het echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid