facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ouessant Schapen Fokkerij "De Dullenhoeve"

Ouessant Schapen Fokkerij

Info

Mocht je vragen hebben of heb je de behoefte aan advies over Ouessantrammen, dan kun je geheel vrijblijvend altijd contact met mij opnemen.



"Ik ben Maarten Dul. Ik ben in 2012 begonnen met het fokken van ouessant schapen en het uitleasen van luxe dekrammen met stamboek. Al onze dieren zijn in bezit van een stamboek met identiteitskaart. Ook proberen ik zoveel mogelijk van de rammen te laten keuren. Onze dekrammen zijn in alle bestaande kleuren, zijn niet alleen uiterlijk fraai klein maar ook genetisch waardoor ze dit ook door geven. Wij zorgen er voor dat u ieder jaar een ram van een totaal andere bloedlijn krijgt.Ook voor ooitjes kunt u bij ons terrecht!Voor vragen kunt u contact op nemen:Tel: 06-81125728Mail: [email protected] ook eens een kijkje op onze facebook of insta:Facebook: Ouessant schapenfokkerij "De Dullenhoeve"Insta: de_dullenhoeve"
Adres: houtweg 42a, 8167PM Oene, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0681125728
Stad: Oene
Route: houtweg 42a
Postcode: 8167PM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Schoof Oene De Schoof Oene 189 meter Prima adresje voor het kopen van jonge gezonde legkippen.
Lands End Omheiningen en Poorten Lands End Omheiningen en Poorten 530 meter Snel bereikbaar via W-app. Goede service
De Aardbeientuin Bronsink vof De Aardbeientuin Bronsink vof 2 km Heeel veel aardbeien in de buitenkas te zien. Winkel met diverse streekproducten en n...
Recensies
Heel fijn weer contact gehad met Maarten, altijd even vriendelijk. Zo hebben wij weer een mooie Ram gehaald vanmiddag. Al is het toch wel zo’n 2 uur rijden, maar dat hebben wij er graag voor over!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid