facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oudhollandsspel

Oudhollandsspel

Info

Onze oud Hollandse spelletjes zijn voor binnen en buitengebruik te huren. Wij hebben een breed aanbod aan zelfgemaakte oud Hollandse spellen zoals bijvoorbeeld: Sjoelen, Hamerspel, Cornhole en nog veel meer! De spellen zijn: ✅ Handgemaakt ✅ Orgineel



"Sinds 2002 verhuren wij zelfgemaakte oud Hollandse spellen uit grootmoeders tijd. Voor zowel jong en oud een uniek aanbod en dat vanaf €5.00,- per dag!Wat onze oud Hollandse spelletjes zo speciaal maakt is het feit dat ze allemaal met veel passie en precisie handgemaakt zijn! Naast dat de spellen erg leuk zijn voor diverse gelegenheden staan ze ook nog eens mooi bij het totaal plaatje.Zeer geschikt voor diverse gelegenheden. Denk aan: familiedagen, verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten en veel meer!"
Adres: houtkampweg 3, 6731AV Otterlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-36158863
Stad: Otterlo
Route: houtkampweg 3
Postcode: 6731AV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Oud Hollandse spelletjes voor volwassenen, Oud Hollandse spellen avond, Oud Hollandse spellen huren Gelderland, Oud Hollandse spellen zelf maken, Oud Hollandse spelletjes familiedag, Oud Hollandse spellen huren Amsterdam, Oud Hollandse spellen huren Barneveld, Oud Hollandse spellen huren Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Party Time Events Party Time Events 802 meter Fantastisch bedrijf, Dennis kwam in zijn eigen tijd van tevoren naar onze locatie om ...
Recensies
Weer een super leuke avond gehad met deze Oud Hollandse spellen! Vooral het hamerspel doet het altijd erg goed! Een aanrader voor als u eens wat anders wilt. En in overleg kan e.e.a nog gebracht en gehaald worden ook! Namens familie Prophitius post ik deze review.
Wat een geweldige organisatie! Mooie spellen, goed van kwaliteit en de bezorgers waren keurig op tijd, zowel met halen als brengen. Mannen die geen moeite teveel was, hielpen zelfs nog even iets te verzetten. Echt hele goede ervaring! Dank voor de goede zorgen. Praktijk College Spijkenisse en de ISK Nissewaard.
3 spellen gehuurd, groot succes. Jong en oud heeft zich prima vermaakt .
Voor een groot tuinfeest van mijn ouders hebben we samen met alle familie en vrienden Oud Hollandse spellen gespeelt en het was echt FANTASTISCH!! Jong en oud deed enthousiast mee en iedereen had echt een geweldige tijd! De spellen zijn heel mooi en zitten goed in elkaar. Ik zou de spellen zeker aanraden voor elk feest, we hebben enorm genoten!
Erg leuke en competitieve spellen! Uitstekend geschikt voor jong en oud! Wij hadden ze gehuurd voor een familiedag en met behulp van deze leuke zelf gemaakte spellen is dit een succes geworden! Zeker aan te raden!
Prachtige spullen, fijn flexibel bedrijf, we hebben er erg van genoten op onze huwelijksdag. Bij iedereen aan te raden!
We hebben een geweldig grote familie. We hadden ook een geweldig mooi feestje! Met deze spelen was het helemaal super. Aanrader!
Erg leuke spellen, door eigenaar zelf gemaakt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Oudhollandsspel met het openbaar vervoer


Otterlo, Sterrenberg 80 meter
106
Otterlo, Sterrenberg 80 meter
106

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid