facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oudercontactgroep Best Bijzonder

Oudercontactgroep Best Bijzonder

Info

We creëren ontmoetingsmogelijkheden voor ouders van best bijzondere kinderen en doen ons best ook iets te betekenen voor de BB-kids zelf en hun brusjes.

Geschiedenis

Elk kind is anders, maar sommige kinderen zijn net een beetje meer anders. Als ouder van zo’n ‘best bijzonder’ kind kan je soms behoefte hebben aan een luisterend oor van iemand die begrijpt hoe je je voelt. Voor die ouders creëren we als Stichting Best Bijzonder mogelijkheden tot ontmoeting.

Daarnaast doen we ons best om iets te betekenen voor de broers en zussen (brussen) en ook voor de best bijzondere kinderen zelf.



"Wij zijn een kleinschalige en professionele zorgorganisatie in Sevenum. We bieden maatwerktrajecten onderwijs- en praktijkgericht, onderwijs-zorgarrangementen aan jongeren en jongvolwassenen. Daarnaast groepsbegeleiding, ambulante individuele begeleiding en logeren aan kinderen en jongeren. Dit in een landelijke omgeving in een prachtig houten pand met eigen dieren wat zorgt voor een rustige, positieve setting."
Adres: Gebr. van Doornelaan 25, 5961BA Horst
Stad: Horst
Route: Gebr. van Doornelaan 25
Postcode: 5961BA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport aan de Maas Sport aan de Maas 386 meter Sport aan de Maas zorgt ervoor dat iedereen in Horst aan de Maas kan meedoen!
Rode Kruis Horst aan de Maas Rode Kruis Horst aan de Maas 538 meter Rode Kruis Horst aan de Maas is een van de afdelingen van het Nederlandse Rode Kruis.
Inloop Beej Mooren Naeve Inloop Beej Mooren Naeve 589 meter Open inloop, mooie plek om eens binnen te lopen. Niks moet.
SOS Meerlo Wanssum SOS Meerlo Wanssum 611 meter Stichting Ontwikkelingssamenwerking (SOS) Meerlo-Wanssum
Stichting IJsbaan Horst Stichting IJsbaan Horst 710 meter Onze kinderen waren er met school, maar alle kinderen kwamen een voor een weer het 'i...
Samen uit Bus Samen uit Bus 737 meter Vanaf januari 2011 rijdt er voor de senioren in Horst aan de Maas de BoodschappenPlus...
Zamen, Thuis met Toekomst Zamen, Thuis met Toekomst 928 meter Zamen is een duurzaamheidsalliantie van bedrijven, lokale overheid en particulieren w...
800 Jaar Horst aan de Maas 800 Jaar Horst aan de Maas 958 meter Horst aan de Maas 800: een jaar lang Verrassen - Ontmoeten - Verbinden
Stichting Nativitas Stichting Nativitas 1 km Dit is niet waar.
Kans voor Gambia Kans voor Gambia 1 km Kans voor Gambia heeft 2 Gambiaanse projecten opgenomen in de stichting, Pallum en Ed...
Funpop Funpop 2 km "Stichting Funpop" is een vrijwilligersorganisatie die jaarlijks , hét openlucht muzi...
Recensies
De naam zegt het al BijBiezonder! Dit omdat deze manier van onderwijs & Jeugdhulp/Zorg nog zo onbekend is. Onze dochter voelde zich vanaf dag één op haar gemak, tussen de dieren in de natuur met vriendelijke open mensen om haar heen. Vanuit deze basis maakte ze stappen die ze op een andere plek nooit had kunnen maken. Maatwerk met een grote M! Altijd goed bereikbaar, open om ieder gesprek aan te gaan en samen tot een oplossing te komen. Er worden tussendoor, in vakanties en in het weekend leuke, leerzame activiteiten gepland. De jongeren worden betrokken in de keuze voor de uitjes en activiteiten. Ook handig om te weten het treinstation is heel dichtbij. Trots op het BijBiezonder Team! Hartstikke bedankt voor de goede begeleiding en steun in een moeilijke tijd!
Bijbiezonder is een fantastiche kleinschalige zorgboerderij, die kijjt naar de wensen van het kind. Mijn zoon werd overal afgewezen en had totaal geen vertrouwen meer in mensen. Bijbiezonder heeft hem met open armen ontvangen, hij voelde zich als snel veilig en fijn hier. Met hulp van het team hebben we ook binnen een jaar een passende school voor hem gevonden. Hij is nu eindelijk weer een gelukkige puber, dankzij het team van bijbiezonder.
Bijbiezonder een hele mooie plek in de natuur waar geluisterd wordt en gehoor wordt gegeven aan de wensen van je kind Onze zoon is uit zijn schulp gekropen bij bijbiezonder, kan weer lachen en kan weer plezier maken met leeftijdsgenoten. Hij heeft hier veel aan gehad voor een goede start op speciaal onderwijs. Onze dank is groot!!!!
Gedurende enkele jaren goede ondersteuning en hulp geboden. Mooie rustige locatie met mooie grote tuin. Altijd actief met buiten activiteiten.
Prima mijn zoontje gaat er graag naar toe
Het is daar gezellig en luuk elken dag wat te doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid