facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oude Molen

Oude Molen
Adres: Madeliefstraat 1 , Nieuw-Vennep 2153 EW, NL
Telefoonnummer: 0252 674 104
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Madeliefstraat 1
Postcode: 2153 EW



op zoek naar gerelateerd: camping de oude molen groesbeek, stacaravan kopen camping de oude molen, camping de oude molen te koop, camping de oude molen verkocht, vakantiepark de oude molen groesbeek, camping de oude molen tarieven, plattegrond camping de oude molen, camping de oude molen zoover
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Venneper Lodge Venneper Lodge 2 km Zeker de moeite waard. Wat een mooi restaurant, van binnen is het heel leuk gedaan me...
Recensies
Zeer origineel concept; de molen zelf maar ook de wijze van drankafgifte boven zie touw beneden aan bar. Menukaartvormgeving verdient ook een extra vermelding; laat je verrassen! Vrolijke bediening en uitgelaten sfeer. Eten prima kwaliteit mag iets heter qua temperatuur bij opdienen. Versgebakken brood als starter met knoflookboter. Toetjes prima kwaliteit/prijsverhouding. Aanrader en beste even reserveren ivm beperkte ruimte!
Eer vorige week erg lekker gegeten. Er is nu een vlees menu dat ziet er heel goed uit, kost wel wat maar wat ik kreeg was topkwaliteit. Vlotte en vriendelijke bediening. Eten was heerlijk. Leuke locatie. Wij komen terug.
Ik kom hier al vanaf mijn 18e. Dit is mijn nummer 1 bistro super leuk zitten echt in een oude molen. Het is allemaal wat klein maar dat geeft juist de charme aan dit top restaurant.
Komen er al jaren. Eten altijd goed, sfeer geweldig. Bediening altijd goed en met lekker zonnetje heerlijk buiten op het terras.
Zeer leuk en gezellig restaurant. Eten was goed verzorgt en het personeel zeer professioneel en heel erg aardig. Een aanrader voor iedereen.
Niet echt goedkoop, maar wel de moeite waard. Lekker gegeten, gezellige sfeer en personeel die aanvoelen wat de mensen daar wensen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik wil toch nog de bediening bedanken voor de service. ...gisteren met 12 man bij jullie gegeten. Nou ik vond het zalig de rest ook dus dikke pluim voor de molen vr groet Peter leeflang
Super sfeervol en daardoor al gezellig. Bediening had een familie gevoel-sfeer. En je waande je ook echt in een molen. Top!!
Erg duur en voor een half bakje koude patat willen ze nog geld vragen ook. Entourage is wel erg leuk.
Een van de betere locaties in de regio. Goed eten, hele nette bediening en altijd gezellige sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid