facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oud Veluwsch Eethuis

Oud Veluwsch Eethuis
Adres: Staverdenseweg 3, 8075 AN Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577 491 328
Stad: Elspeet
Route: Staverdenseweg 3
Postcode: 8075 AN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Eten in de buurt van Elspeet, Restaurant, All you can eat Elspeet, Lunchen in Elspeet, Tapas Elspeet
Recensies
Zeer lekkere pannenkoeken en goed advies gekregen voor de keuze van eens een ander biertje!!
Prima eetgelegenheid met een uitstekend terras. Makkelijk parkeren en goed bereikbaar. Bediening is keurig en totaal niet opdringerig. Bevalt het je niet dan zal je wel dagelijks in het Amstel hotel lunchen....zie de zeikerds in de andere reviews!!! De keuken is prima,de keuze en diversiteit uitstekend en de kwaliteit ronduit goed. De prijzen zijn overigens normaal. De accommodatie binnen is keurig en straalt veluwse gezelligheid uit. De toiletten zijn onlangs helemaal vernieuwd en keurig schoon. Ik kom hier op de motor al meer als tien jaar lang langs,alleen of met vrienden om te lunchen. Een prima eethuis,goed eten en vriendelijk personeel. En de azijnzeikerds......die vinden toch nooit iets goeds!!!
Vanavond heerlijk pannenkoeken gegeten met vrienden waar we door waren uitgenodigd. Onze vriend was jarig en heeft een pittig jaar achter de rug en was voor het eerst weer na zijn operatie uit eten. Het personeel was zeer attent en vriendelijk. En kwamen met vuurwerk aan tafel om dit te vieren. Bedankt hiervoor.
Zeer slechte ervaring! Bedienend personeel is onbekwaam en botweg brutaal. Het duurt extreem lang eer iemand een bestelling op komt nemen en als je dan eindelijk "mag" bestellen, krijg je een houding van "ik doe je een gunst"... niet waar ik op zit te wachten als betalende gast... zelfs een kopje koffie word lauw geserveerd met oud koekje... absoluut niet representatief voor de doorgaans warme Veluwse gastvrijheid. Ik heb getracht de eigenaresse te helpen door opbouwende kritiek te geven bij betaling van de rekening, maar in plaats van het op prijs stellen, werd het denk ik meer op prijs gesteld als ik m'n mond had gehouden en was weggegaan... misschien dat hier wellicht de oorzaak van het problem ligt... Kortom: slechte reclame voor de veluwe dit bedrijf.
Super mooi van binnen en van buiten, de meneer die onze avond verzorgde was een charmante en gepassioneerde horecaman dat zie je niet meer vaak!! De prijzen zijn goed, maar de wildschotel had zeker wel wat groter mogen zijn de smaken waren goed. Het ijs 'Mont Blanc' was wat minder gelaagd. Het ijs was echt te hard
Inderdaad een van de betere pannenkoeken restaurants op de Veluwe. Snelle bediening, goede bierkaart. Originele oplossing tegen wespen op het terras. Serveerster was tamelijk nors, verder heel vriendelijke bediening. Prima lunchplek voor fietsers midden in Elspeet.
Vandaag na een wandeling van ruim 23 km aangekomen in Elspeet. Andere wandelaars zaten al op het terras van het Oud Veluwsch Eethuis, dus wij sloten aan. Om verwarring achteraf te voorkomen, gaven wij aan dat wij een groep waren maar apart wilden afrekenen. Helaas was dit niet mogelijk. Begrijpelijk. Maar! Toen mij gevraagd werd of ik iets wilde drinken wilde ik, om rompslomp te voorkomen met het apart afrekenen, niets bestellen. Daarop kreeg ik een zeer vriendelijke opmerking naar m'n hoofd: "Dat is vreemd, u bezoekt een horeca gelegenheid en besteld niets te drinken". Waarop ik opmerk dat hij zeer ongastvrij reageert. "wij zijn een commercieel bedrijf" kreeg ik als antwoord. Ik twijfelde nog om de discussie aan te gaan dat commercieel zijn verdergaat dan rekeningen niet willen splitsen, maar vond het m'n energie niet waard. Ik ben van het terras gelopen. Ik voelde me niet welkom bij het Oud Veluwsch Eethuis. Al met al. Voor mij is het Oud Veluwsch Eethuis een no go.
Fantastisch restaurant. Vriendelijke vlotte bediening.. Wordt goed geholpen. Ruim assortiment, zowel pannenkoeken als hoofdgerechten. Snel klaar en heerlijk.
Prima stop voor lunch en dinner. Leuke bediening met een kwinkslag. Centraal in Elspeet aan doorgaande weg dus kan druk zijn. Gelukkig wel op zondag open in deze omgeving.
Pannenkoeken waren in principe goed - maar, zoals sommige andere referenties al aangaven, de bejegening en klantvriendelijkheid lieten jammer genoeg zeer te wensen over.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid