facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Otto en Lotte

Otto en Lotte

Info

Otto en Lotte maken iedere dag weer wat geks mee mede dankzij Otto 's rare gevoel voor humor.

Geschiedenis

Iedere week een grap met de twee hoofdpersonen Otto en Lotte.



""Van Tilburg-Bastianen Groep is specialist in totaaloplossingen als het gaat om uw mobiliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto of truck, een bedrijfswagen, huurauto, een onafhankelijk leasebedrijf of een professionele partner in mobiliteit? Dan bent u, zowel particulier als zakelijk, bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag mee in uw mobiliteitsvraagstukken.In onze vestiging te Halsteren bent u aan het juiste adres voor een nieuwe Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagen of het onderhoud van betreffende merken. Kom langs en ervaar het zelf!""
Adres: dorpstraat 30, Halsteren
Stad: Halsteren
Route: dorpstraat 30


Recensies
Opeens heb je pech, met je pasgekochte occasion. Binnen no time stond de auto in de dichtstbijzijnde werkplaats, was de leenauto geregeld en werd de auto in orde gemaakt. Dat schept vertrouwen, is klantvriendelijkheid en is voor mij zakendoen met hart en nieren. Als ie daarna dan ook nog beter rijdt als ervoor dan heb je verstand van zaken. Voorbeeld van samenwerking en kwaliteit
Nieuwe VW ID.4 gekocht vorig jaar. Jammer alleen dat er geen trekhaak was te leveren. Wij willen wel graag op vakantie de fietsen meenemen. Hoe gaan we dat oplossen?? Voorgelegd bij de verkoper. Die wist een oplossing. Op zaterdagochtend werden onze fietsen opgehaald met een BUZZ en naar ons vakantieadres gebracht. Lekker kunnen fietsen en jawel, de andere zaterdag werden onze fietsen weer opgehaald en netjes thuis gebracht. Fietsen op slot gezet en de sleuteltjes door de brievenbus gedaan. Wat een verschrikkelijk goede service en wat goed gedaan van die jongens. Netjes op tijd alles afgehandeld.
Polo uit 2018 gekocht. Keurig gepoetst en binnen reiniging erbij. Auto leek wel als nieuw. En zo stond ie er ook bij toen ik hem kwam halen! Strik erop, alles. Uitmuntend in de service. Kreeg een belletje hoe de rit naar huis was gegaan. Nog nooit meegemaakt!
Nog niet eerder een bedrijf meegemaakt met deze hoge mate van klantgerichtheid, service en flexibiliteit. Sommige negatieve reviews verbazen mij dan ook ten zeerste.
Geweldige klantgerichte Servicedealer! Met mijn vaste verkoper Kees Boelhouwer heeft me al diverse keren 4 auto's geleverd en we zijn altijd erg goed geholpen! De volgende auto's zullen zeker weer bij Van Tilburg-Bastianen Halsteren gehaald worden.
Goede, snelle en deskundige service. Auto klaar terwijl je wacht.
Zakelijk contact op locatie geweest voor onderhoud/ reparatie bedrijfsauto. Keurig contact gehad en besproken alvorens afspraak te plannen. Netjes vervanging voor ingeleverde auto. Snelle servies eigen auto zelfde dag retour. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Top team ga zo door
Ook deze vestiging is gewoon goed. Ruime voorraad jonge occasions.
Mooie volkswagen polo gekocht van 2 jaar oud. Voor een prima prijs met zeer weinig kilometers . De auto zit er ook in het onderhoud . Worden altijd netjes geholpen , onderhouds prijzen vallen ook best mee. Zeer tevreden klant .
Snel geholpen en ze hebben zelfs bij een kort bezoek mijn auto gewassen !! Heel fijn. Updated@2023: Nu ook een keer gebruik moeten maken van de pechhulp i.v.m. een lekke band. Monteur was snel ter plaatse en heeft het gelijk gerepareerd. Kon gelijk weer op weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid