facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Otto Bondam - advocaat

Otto Bondam - advocaat

Info

Strafrecht advocaat - jeugdstrafrecht advocaat - strafrecht specialist - voor strafrecht en strafrechtelijk bestuursrecht.

Geschiedenis

Strafrecht advocaat - jeugdstrafrecht advocaat - strafrecht specialist - voor strafrecht en strafrechtelijk bestuursrecht.



"Strafrechtadvocaat. Advocaat voor politieverhoor, verzet tegen strafbeschikking, om zitting, politierechter, meervoudige kamer en gerechtshof, hulp bij intrekking grijze pas voor beveiligingswerkzaamheden, klaagschrift tegen beslag op goederen, rijbewijs zaken bij cvom, cbr en rechtbank. Deskundig op het gebied van de Wvggz psychiatrisch patiënten recht. Aangesloten bij de landelijke specialistenverenigingen Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten NVSA en de Vpan."
Adres: Rouwkooplaan 5, 2251AP Voorschoten
Telefoonnummer: +31858771338
Stad: Voorschoten
Route: Rouwkooplaan 5
Postcode: 2251AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Recensies
Door een voor mij teleustellende uitslag, heb ik mogelijk te impulsief een review geschreven. Na een paar goede gesprekken met de advocaat heb ik er weer vertrouwen in. Ik voel me begrepen en heb vaste afspraken met hem gemaakt. Het oude vergeten en op naar een betere toekomst. Sorry, Succes!
Ten onrechte verdacht van mishandeling, mijn grijze pas voor beveiliging was in gevaar; mijn advocaat hielp mij bij: het weigeren van de strafbeschikking bij een O.M zitting, het horen van getuigen bij de RC, het voorkomen van een dagvaarding voor de politierechter, en het krijgen van een sepot door het O. M. Mocht er ooit weer wat zijn,wat ik niet hoop dan ga ik weer naar Bondam.
Ik was ten onrechte beschuldigd van belediging en smaad. Na een mediation is de zaak geseponeerd. Mr Bondam heeft de rechter vervolgens gevraagd om de kosten van rechtsbijstand terug te krijgen. De rechter was het daarmee eens, hij vond mij onschuldig. Ik kreeg daarom al mijn kosten vergoed! Ik ben blij dat de zaak tot een goed einde is gekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid