facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Otterlo Events

Otterlo Events

Info

Otterlo Events ligt in het plaatsje Otterlo, de parel van de Veluwe, midden in de bossen en aan de rand van het Nationale Park De Hoge Veluwe!

Label

Otterlo Events in- & outdoor activiteiten.

Otterlo Events ligt in het plaatsje Otterlo, de parel van de Veluwe, midden in de bossen en aan de rand van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Otterlo Events is gerealiseerd in een oude manege, genaamd de Mossel, die na een grondige renovatie klaar is gemaakt om groepen een spectaculair uitje aan te bieden.

Om de dag helemaal compleet te maken is het ook mogelijk om te blijven eten in het restaurant en naborrelen in de gezellige bar. Door de ligging, te midden van de bossen, organiseert men ook outdoor activiteiten. Kijk op de website voor alle mogelijkheden waaronder diverse arrangementen.

Inrichting en sfeer
Otterlo Events in- & outdoor activiteiten was voorheen een manege die vijf jaar geleden gestript en verbouwd is tot een activiteitenlocatie. Met een bar een restaurant, vergaderzaal, een hal met indooractiviteiten, kleedruimtes, douches en tal van outdoor activiteiten. Voor de inrichting hebben we gekozen voor veel natuurlijke materialen. Lampen zijn voor ons gemaakt door Mrs. Timber van speciaal drijfhout uit Oostenrijk. Bij ons binnen hangt mede daardoor een huiselijke sfeer.

Ligging en omgeving
Otterlo Events ligt tegen het bos aan, veel mensen komen naar het toeristische Otterlo voor de rust en de natuur. Maar natuurlijk ook voor het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Otterlo beschikt over verschillende hotels, BB, groepsaccommodaties, campings en huisjes. We zijn te bereiken via de A12 en A50. Met het openbaar vervoer is het ook prima te doen. Wij liggen ongeveer op 800 meter van het centrum van Otterlo.

Groepsuitjes met het bedrijf of met vrienden, familie of de sportclub, Otterlo Events maakt het voor iedereen op maat. Door de indoor locatie kunnen er diverse activiteiten aangeboden worden, ongeacht de weersomstandigheden. Bij Otterlo Events kunnen jullie oa. Landrover en buggyrijden, paintballen, boogschieten, klettersteigen, volleyballen, mountainbiken, lasershooten, helikopter vliegen en nog veel meer!

Adres: Mosselsepad 28, 6731SM Otterlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0318265265
ln.stneveolretto@ofni
Stad: Otterlo
Route: Mosselsepad 28
Postcode: 6731SM



op zoek naar gerelateerd: otterlo events, mosselsepad, otterlo, otterlo evenementen, otterlo events, mosselsepad 28, 6731 sm otterlo, mosselsepad 28 otterlo, activiteiten omgeving otterlo, otterlo vvv, otterlo agenda, veluwe events
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De BeekseHoeve De BeekseHoeve 124 meter Wat heeft Henk mijn familie een fantastische dag bezorgd. Je kan zien dat hij het met...
Dagje naar de Veluwe Dagje naar de Veluwe 124 meter Welkom om de site van Dagje naar de Veluwe. Wij organiseren diverse arrangementen en...
Veluwe Fiets 4-daagse Otterlo Veluwe Fiets 4-daagse Otterlo 876 meter Van maandag 7 juli tot vrijdag 11 juli zal de 2e editie van de Veluwse Fiets 4-daagse...
Recensies
Vandaag voor het eerst in Otterlo bij Otterlo Events geweest, wat een top plek! We hebben eerst het relatief kleine maar zeker de moeite waard rondje met de MTB gedaan er is ook nog een langere route overigens en daarna hebben we genoten van een kop koffie bij de stookplaats. De MTB koek is een aanrader! Heerlijk stuk koek uit eigen keuken waar he weer genoeg energie van krijgt! Aanrader dus! Ik kom hier zeker weer terug en dat duurt niet lang
Echt een hele leuke dag gehad. Het ontbrak aan niets. Lekker lowkey samen zijn met een bedrijfsuitje. Spelletjes waren hartstikke leuk en goed te doen.
Wat een leuke locatie en super aardig personeel! We hebben genoten van een heerlijke middag en een lekkere lunch! We komen hier graag nog eens terug!
In de ochtend aangekomen en een dropping gedaan met een GPS route terug naar het beginpunt. Onderweg opdrachten uit moeten voeren. Leuke route. Ze hebben ook nog heel veel anderen mogelijkheden.
Wat een klasse. Na een modderige rit kun je hier je MTB afspuiten. Uiteraard kun je hier wat lekkers krijgen waaronder de MTB koek of een hamburger. Top geregeld, gezellige plek om even na te genieten na het rijden.
Paar keer geweest om mijn mtb route te starten. Top plek, ook voor snel wat te eten, je kunt er ook douchen, je fiets schoonmaken of wat aanwijzingen vragen voor de route Otterlo. Aardige mensen en behulpzaam.
Top. gezellig, heerlijke bbq. vriendelijke bediening. zeker aan te raden voor bedrijfsujtjes en meetingen.
Bushcrafting gedaan als teamuitje. Nuttige zaken geleerd mocht je ooit verdwalen in de wildernis. Wel jammer dat er geen wandeling aan vast zat, maar we waren trots op ons kampvuur en onze zelfgemaakte lepels.
Op zaterdagmiddag 6 mei hebben we hier t.g.v. een vrijgezellenfeestje de klimmuur, abseilen, krattenstapelen en de paalsprong gedaan. Erg leuk in een ontspannen sfeer en goede begeleiding. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heerlijke locatie, midden in de veluwe, leuke aankleding en personeel heeft alle aandacht voor je. Ik zal het zeker in mijn achterhoofd houden en iedereen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid