facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Otterlo Events

Otterlo Events
Adres: Mosselsepad 28, 6731 SM Otterlo, Nederland
Telefoonnummer: 0318 265 265
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Otterlo
Route: Mosselsepad
Huisnummer: 28
Postcode: 6731 SM


Recensies
Vandaag voor het eerst in Otterlo bij Otterlo Events geweest, wat een top plek!nWe hebben eerst het relatief kleine maar zeker de moeite waard rondje met de MTB gedaan er is ook nog een langere route overigens en daarna hebben we genoten van een kop koffie bij de stookplaats. De MTB koek is een aanrader! Heerlijk stuk koek uit eigen keuken waar he weer genoeg energie van krijgt! Aanrader dus!nIk kom hier zeker weer terug en dat duurt niet lang
Leuke locatie voor familie uitje / bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest / kinderenfeesje voor elk wat wils,leuke doe activiteiten en zeer gemotiveerd personeel die er voor iedereen wat leuks van proberen te maken. Wij hebben na de activiteiten ook gegeten en gedronken ook dit was dik voor elkaar.
Leuke lokatie, super goed georganiseerd, Fantastisch eten. Een echte aanrader voor bedrijfsuitje of familiefeestje!
Wij hebben zaterdag de helikopterdropping gedaan bij Otterlo Events met ons bedrijf. Het was gewoon schitterend wat Kayra en haar team voor ons heeft verwezenlijkt. Door een heel late annulatie van een ander bureau zijn we last-minute moeten opzoek gaan naar een alternatief. Kayra en haar team heeft dan nog alles uit de kast gehaald en gezorgd dat we een perfecte teambuilding hadden. PS de broodjes waren ook super!!! Nog eens bedankt. Zeker een absolute aanrader.
Otterlo, gelegen in het hart van de Veluwe, biedt een prachtige omgeving voor een personeelsfeest. Otterlo Events is een geweldige locatie om een personeelsfeest of diverse IN of OUTDOOR activiteiten te kunnen organiseren. Otterlo Events staat bekend om zijn diversiteit aan activiteiten en locaties die perfect zijn voor een onvergetelijke dag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid