facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ottenhome Heeg Campers

Ottenhome Heeg Campers

Info

Ottenhome Heeg Campers verhuurt luxe en comfortabele campers. Daarnaast beschikken we over speciale ingerichte plekken om met de camper te overnachten.

Geschiedenis

Ottenhome Heeg Campers is onderdeel van Ottenhome Heeg; een gerenommeerde organisatie op het gebied van recreatie, watersport en evenementen. Vanuit het prachtige Heeg verhuren we nu ook luxe en comfortabele campers.

Op het mooiste plekje op de jachthaven zijn speciale camperplaatsen aangelegd. Daar kunt u als huurder van één van onze campers op de dag van vertrek- of aankomst kosteloos overnachten. Alle voorzieningen voor campers als WiFi, stortplaats voor toiletcontainer en loosput voor vuilwater zijn vanzelfsprekend aanwezig.

Adres: De Draei 3, 8621 CZ Heeg
Telefoonnummer: 0515-442898
Stad: Heeg
Route: De Draei 3
Postcode: 8621 CZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Oan e poel Heeg Camping Oan e poel Heeg 1 km Prachtige camping, geweldige locatie, hele aardige mensen
Recensies
Prima ontvangst, vriendelijke behandeling en we hadden een fijn schip. Ik was mijn hoofdkussen vergeten en dat werd meteen en zonder meerkosten opgelost. Minpuntje was dat we de boot meekregen met een niet-werkende log/dieptemeter. Overkomelijk, maar zou eigenlijk niet moeten. Op de derde dag wilde de motor niet starten vanwege een defecte kokende start-accu. Binnen anderhalf uur was een monteur met een nieuwe accu ter plaatse en nog een half uurtje later waren we weer onderweg. Kan gebeuren. Verder was de kaartenset nat. Schuldige is natuurlijk een van de huurders voor ons, maar de schimmel stond er op en dat was te zien. Ik heb de indruk dat er nog wel iets te winnen zou zijn op gebied van inspectie en preventief onderhoud, maar Ottenhome doet dat heel behoorlijk in vergelijking met andere verhuurders. Volgen jaar weer hier, als er geen gekke dingen gebeuren.
Goede service, sn l antwoord op vragen vooraf. Fijn schip gehuurd, alles in orde. Ook als er onderweg iets gebeurt zijn ze bereikbaar en staan ze voor je klaar. Goed voor elkaar
Sloepje gehuurd, vriendelijk geholpen door personeel. Sloep was in goede staat en het varen ging soepel op mooie warme zaterdag in juni 2023.
Geannuleerd wegens onweerswaarschuwing knmi. We krijgen het geld helaas niet terug van deze partij.
Fijne plek om je boot te huren. Vriendelijke mensen die je goed op weg helpen om je weg wijs te maken op je huurboot. Service vooraf en contact zijn ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ik raad iedereen aan hier je boot te huren ook omdat het vaargebied in Friesland mooi centraal ligt
Goed geholpen. Motorboot gehuurd, en alle hulp gekregen die nodig was. Boot zag er netjes en schoon uit, en we hebben geen enkel mankement, geen enkel probleem gehad. Ook bij inleveren verliep alles vlotjes en naar wens.
De dag ervoor een TopCraft 848 sloepje gereserveerd. Een stuurconsole, een tentkap, voldoende zitplaatsen voor vijf personen. Incheck en instructies gingen vlot. Daarna heerlijk een uurtje of zes gevaren. Vanuit Heeg, naar IJlst, via meer de Kûrfurd en de Fluesen terug naar Heeg. Heerlijke dag.
Fijn bedrijf om een boot te huren. Na vele keren een Valk, nu eens een motorjacht. Erg goed bevallen. Service is prima en de mensen zijn erg behulpzaam. Heeg is een leuk plaatsje, 5 min op de fiets.
We hadden een week een motorboot gehuurd, toen we aankwamen werden we vriendelijk geholpen. We konden naar de gehuurde boot die er netjes en schoon uitzag. Maar na 2 dagen kregen we bericht van een onverwachs overleden familielid. Dus zijn we terug gevaren. Daar aan gekomen zijn we heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Wij kunnen niet anders zeggen een hele goede service
Verhuur van alle denkbare zeilboten denkbaar voor een leuk dagje, weekend of midweek weg. Personeel is redelijk vriendelijk, maar er mag net wat meer aandacht in het verzorgen van de boten. Ik huur hier regelmatig en er is altijd wel iets aan de hand. Ik heb er wel begrip voor want het personeel heeft hun handen vol aan de hoeveelheid klandizie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid