facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Otten feestkleding

Otten feestkleding

Info

Otten feestkleding is een begrip in Hoogeveen en verre omstreken.
Wij verhuren alleen eerste klas kostuums, waaronder veel voor kinderen herkenbare TV kostuums en niet te vergeten Sint- en pietenkleding inclusief grimeren.

Geschiedenis

De Sintkleding van Otten feestkleding is een begrip in Hoogeveen en verre omstreken.
Wij verhuren alleen eerste klas kostuums, zoals tirolerkleding en middeleeuwen en ook veel voor kinderen herkenbare TV kostuums.
Ook de pieten zijn we niet vergeten want ook voor hen zijn er, buiten en binnenkostuums, hoofdpieten en natuurlijk meisjes pieten pakken in veel verschillende kleuren.
Wij schminken alleen met de producten die huid vriendelijk zijn in zowel bruin als zwart. Baardstellen die door ons gebruikt worden zijn alleen van de beste kwaliteit en door onze grote voorraad kunnen wij iedere Sint voorzien van een goed passend baardstel.
Wij verzorgen dan ook de kleding voor intochten, scholen, wijkverenigingen, instellingen,winkelbedrijven personeelsverenigingen en particulieren.

Adres: Swammerdamstraat 17, 7908 AH Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-277786
Stad: Hoogeveen
Route: Swammerdamstraat 17
Postcode: 7908 AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 09:00 - 20:30
Woensdag: 09:00 - 20:30
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Feestkleding huren Zwolle, Kledingverhuur Overijssel, Kledingverhuur Rotterdam, Kledingverhuur Zwolle, Wat kost kleding huren, Kleding verhuur Emmeloord, Carnavalskleding Assen, Mariska Kledingverhuur
Recensies
Super bedrijf en service; behulpzame, lieve en aardige mensen !
Verbaasd gekeken over het aantal pakken welke op vooraad zijn..
Voor al uw feestjes en oartijen
Snel geregeld, mooie kleding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid