facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Otori, Japans Restaurant Oisterwijk

Otori, Japans Restaurant Oisterwijk

Info

Otori houdt traditie in ere: het uitgangspunt is verse ingrediënten en vooral het ongemoeid laten van hun oorspronkelijke smaak tijdens de bereiding.

Geschiedenis

Bij Otori word je uitgenodigd op ontdekkingsreis te gaan langs verfijnde Japanse gerechten, die een lust zijn voor het oog én de smaakpapillen. De beleving en kwaliteit die Japans restaurant Otori haar gasten biedt, zijn goed voor een vermelding in de Lekker- 2015 restaurantgids, met de 500 beste restaurants in Nederland.

Otori houdt deze traditie in ere: het uitgangspunt is verse ingrediënten en vooral het ongemoeid laten van hun oorspronkelijke smaak tijdens de bereiding. Onze chef-kok, die in Japan werd opgeleid door niemand minder dan de chef-kok van keizer Hirohito, gebruikt uitsluitend de beste Japanse producten en de mooiste verse vis.

Het woord kookkunst is zeker van toepassing op de Japanse keuken. Meer dan in welke andere keuken ook, geldt dat het oog ook iets wil en elk gerecht is dan ook een kunstwerkje op het bord. Japanners respecteren de seizoenen en hebben een bijzondere band met de natuur. Dit komt ook terug in de bereiding van gerechten. In de keuken van Otori gaan we met de seizoenen mee. Bezoek ons sfeervol ingerichte restaurant en geniet van excellent en creatief bereide traditionele Japanse gerechten.

Adres: De Lind 75, 5061 HV Oisterwijk
Stad: Oisterwijk
Route: De Lind 75
Postcode: 5061 HV


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Japans restaurant Tilburg bakplaat, Otori menu, Otori Voorschoten, Sushi Oisterwijk, De Lind 75 Oisterwijk, Sushi Voorschoten Schoolstraat, Teppanyaki Tilburg, Japans restaurant Teppanyaki
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Little Asia Cuisine Little Asia Cuisine 87 meter Zeer lekker gegeten, met een uiterst sympathieke bediening. Ons zien ze hier zeker te...
The Sushi Company Oisterwijk The Sushi Company Oisterwijk 2 km Super goede verse sushi! Vooral de special rolls zijn een aanrader..
Recensies
Heerlijk gegeten bij nieuw restaurant Otori, klein huiskamerrestaurant, maar wat een verrukkelijke Aziatische specialiteiten. Dat is wel even wat anders dan de 'all you can eat' sushi, exquise kleine gerechten zoals mem uit Vietnam wordt speciaal voor Otori gemaakt, luxe en bijzondere sushi met o.a. knapperig krokante garnaal, en diverse dim sum, gevuld met wagyu beef met truffel, kip met ganzenlever jawel, Ibericovlees en kingcrab en garnalen. Verder vleesrolletjes gevuld met enoki-paddenstoeltjes en andere lekkere hapjes. Alles vers en à la minute gemaakt. En een uiterst vriendelijke gastvrouw, voor wie niets te veel is. Dit Oosterse pareltje in Voorschoten verdient dat het drukker wordt.
Restaurant is verhuisd van Oisterwijk naar Voorschoten. De reviews ook en daar komen dingen bekend voor: de onverzorgde serveerster, de pikante rekening en de lege maag. Diverse hapjes flinterdun. De sushi en ¨surf en turf¨sprongen er uit. Bij het wijnarrangement werd pas na aandringen alleen iets over druif en land van herkomst verteld. Tafels veel te dicht op elkaar, serveerster staat derhalve te dicht op het eten bij uitleg. Toiletten pikkedonker waardoor hygiëne moeilijk te beoordelen is. Overall een teleurstellende ervaring, hier is de prijs/kwaliteitsverhouding zoek.
Wat een geweldig restaurant is Otori, een grote verrassing in het dorp. Wij lieten ons verrassen met het Chef Menu, en dat werden vijf heerlijke, subtiele, interessante gangen, elk op kundige en charmante wijze begeleid door de gastvrouw. Ik heb veel door Japan en Azië gereist, en dan blijkt Otori in Voorschoten in de top mee te doen! Dank voor een fantastische avond - een grote aanrader!
Super gerechten. Gezellige atmosfeer en zeer deskundige en vriendelijke service. Er worden waardevolle kunstwerkjes op je bord geserveerd. Een top avond vol verrassingen!
We hebben ons heerlijk laten verrassen,goede uitleg van de kaart en het menu. Het eten was culinair,heel lekker,warm,en verrassend. Complimenten vd bediening.
Heerlijk gezellig gegeten maar dat kwam ook door het gezelschap . De gerechten worden prachtig op tafel gezet. De smaak is top. Niet goedkoop maar een bezoek is zeer de moeite waard.
Lekkere sushi, mooie tuin en vriendelijke bediening. De sushi is vers en uiteraard een stuk hoger van kwaliteit dan bij all you can eat ketens. Door het goede weer konden we buiten in de tuin zitten, maar binnen ziet otori er ook leuk uit.
Leuk verrassend heerlijk gegeten Jammer genoeg nog niet zo drukEten: 4/5
Fantastisch, kleinschalig restaurant waar de eigenaresse met passie haar restaurant runt. Prachtig en smaakvol eten. Echt top!
Wat een heerlijke avond! Echt in de watten gelegd en fantastisch gegeten. Hele vriendelijke bediening, die met veel passie aan het werk is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid