facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Otori

Otori
"Bij Otori Omakase geniet u van Japanse gerechten zoals uitzonderlijke sushi en sashimi. Daarnaast bereidt onze chef tal van andere Aziatische lekkernijen uit verschillende Oosterse keukens.Ontdek het Japanse “Omakase” gevoel. Omakase betekent letterlijk “ik laat het aan jou over”. Een reeks van heerlijkheden wordt per gang geserveerd. Beleef deze unieke wijze van dineren en laat de keuze van de gerechten volledig over aan de creativiteit van onze chef."
Adres: De Lind 75 , Oisterwijk 5061 HV, NL
Telefoonnummer: 013 523 0888
Stad: Oisterwijk
Route: De Lind 75
Postcode: 5061 HV


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:30
Woensdag: 17:00-22:30
Donderdag: 17:00-22:30
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 17:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: otori oisterwijk, little asia cuisine oisterwijk, otori groupon, japans restaurant tilburg, otori sushi, sushi tilburg, onbeperkt sushi oisterwijk, sushi oirschot
Recensies
Heel verfijnde Japanse keuken. Kleine eetzaal met attente obers.Eten: 5/5
Eten was van zeer goede kwaliteit en elk gerecht dat werd opgediend was weer een verrassing en heerlijk verrassend van smaak. Professionele bediening met veel kennis van de producten en Japanse keuken en sprak er met veel liefde en humor over.Eten: 5/5
We hebben uitzonderlijk goed gegeten bij Otori. Het was een avond uit met gerechten die je zelf niet kan reproduceren in de keuken en dat maakt dit voor mij en m’n vrouw een culinaire ervaring om niet snel te vergeten. De gastvrouw nam alle tijd om de gerechten toe te lichten en de kok kwam ook nog even aan onze tafel te staan en met ons te praten over de keuken. We komen zeker nog een keer terug, want het was overheerlijk.
Geweldig restaurant, zeer knus en gezellig ingericht, zakelijk en strak chique Japans. Advies is om gewoon een menu van de chef te nemen, en dan specifiek de 6-gangs variant. Het eten is geweldig. Van een oriëntaalse Tom Kha Kai 'bitterbal' naar zacht vlees en verse oesters. Een ware smaaksensatie. Snelle service, zeer vriendelijk. Grote klasse.
Wat een fijn Restaurant! Een hele gezellige avond samen met mijn vader gehad. Wij hebben ons laten verrassen en dat was zeker de moeite waard. Heerlijk gegeten en vriendelijk geholpen. Wij komen hier zeker nog een keer
Lekkere sushi, mooie tuin en vriendelijke bediening. De sushi is vers en uiteraard een stuk hoger van kwaliteit dan bij all you can eat ketens. Door het goede weer konden we buiten in de tuin zitten, maar binnen ziet otori er ook leuk uit.
Wat een aanwinst voor de regio! Een culinaire tocht gemaakt die veel verder gaat dan het bekende sushi-werk. Zeer verzorgd en smakelijk omakase-menu kok verrast je met allerlei gerechten. Briljante oester als opening die een bijzondere smaak meekreeg. Een veelheid van gerechtjes en gerechten. Vriendelijke en spontane bediening. Hier komen we zeker terug.
Heerlijk gezellig gegeten maar dat kwam ook door het gezelschap . De gerechten worden prachtig op tafel gezet. De smaak is top. Niet goedkoop maar een bezoek is zeer de moeite waard.
Lekker en bijzonder Aziatisch eten vergezeld van een origineel drankenarrangement met naar wijn ook sake en bier.
Wat een geweldig restaurant is Otori, een grote verrassing in het dorp. Wij lieten ons verrassen met het Chef Menu, en dat werden vijf heerlijke, subtiele, interessante gangen, elk op kundige en charmante wijze begeleid door de gastvrouw. Ik heb veel door Japan en Azië gereist, en dan blijkt Otori in Voorschoten in de top mee te doen! Dank voor een fantastische avond - een grote aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid