facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Otelli

Otelli

Info

Gelateria & Espressobar

Geschiedenis

Wij zijn een luxe ijssalon, gevestigd op de Markt 49 te Delft. Naast ons heerlijke ijs, hebben wij een Illy-espressobar met een ruime diversiteit aan lekkernijen van Koekela.



"Sinds jaren is Otelli Gelateria & Espressobar gevestigd aan de Markt in Delft. Niet zomaar een ijssalon maar één met een warme moderne uitstraling, waar het hele jaar genoten kan worden van het lekkerste ijs, gedraaid op basis van natuurlijke ingrediënten en Italiaans receptuur.Daarnaast vindt je bij Otelli een professionele espressobar waar onze baristas de mooiste koffies serveren.Op gebied van, dagelijks vers aangeleverd, gebak door 'Koekela' kun je bij Otelli ook je zoete hart ophalen."
Adres: Markt 49, 2611 GR Delft
Telefoonnummer: 0152157422
Stad: Delft
Route: Markt 49
Postcode: 2611 GR


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: otelli verkooppunten, otelli beek, eigenaar otelli, otelli to go delft, otelli ijs kopen, "jaco de vreugd" otelli, otelli kerst, otelli bruidstaart
Recensies
Eindelijk vegan roomijs in een ijssalon! Lekker en luchtig van smaak. Niet al het sorbetijs is vegan, goed kijken!
De plek voor de lekkerste ijskoffie of heerlijke caramelino, zalig gebak vooral de citroen merengue en niet vergeten lekker verse cannoli. Altij weer lastig kiezen.
Wij zouden een high tea via social deal hebben vandaag. Maar helaas door ziekte konden we niet gaan, toch gevraagd of we het anders mee konden nemen en dit was geen probleem, super fijn! Wij waren echt super tevreden, en het zag er super lekker uit!! Heel fijn dat ze zo goed meedachten met ons. Komen zeker terug als we weer een keer in Delft zijn!
Gistermiddag genoten van een High Tea bij Otelli op de markt in Delft. Vaak genoeg heerlijk op het terras gezeten met een heerlijk ijsje en genieten van het uitzicht over de markt.Gistermiddag geproefd dat Otelli nog veel meer in huis had als lekker ijs.De High Tea was uitgebreid met allerlei lekkernijen van hartig tot zoet en meer dan voldoende.Gewoon heerlijk genoten van al het lekkers wat voorbij kwam en nu ik weet wat voor lekkers Otelli nog meer in huis heeft zal ik vaker op het terras te vinden en ditmaal niet alleen met een ijsje.
Koffie is veel veel te duur geworden. Ik kwam hier regelmatig voor de lekkere koffie. Cappuccino is nu 3,50 € in een veel te klein kopje ook nog, met een piepklein koekje! Laatste keer geweest
Heel gezellig en lekkere gember thee en natuurlijk koffie, gebak maar vooral super lekker ijs.
Een Italiaanse ijszaak waar je ook koffie , fris en tegenwoordig ook broodjes kan krijgen. Ijs is zeer ruim gesorteerd en van prima gevarieerd van smaak. Cappucino is uitstekend. Gelegen direct aan de markt, mini terrasje buiten. Gebak sortering is niet heel bijzonder, heb de indruk ook niet altijd kraak vers. De mediteriaanse appeltaart stuk viel vies tegen gezien de prijs ook en was overgoten met kaneel. geen vergelijk met dudok of kobus kuch taart Voor verbetering vatbaar is de gebak sortering/versheid, mini toilet, en prijs-prestatie verhouding.
Altijd heerlijk ijs met goede kwaliteit slagroom. Strategische plek om de mensen en alles wat daarbij hoort te observeren. Als je niet uitkijkt , dan kost het je zo drie kwartier "zen" ontspanning!
Heerlijk Italiaans ijs. Prima bediening. Ook de wafels zijn verrukkelijk. Cappuccino geweldig lekker. Een bezoek waard.
Ik sta in de rij om koffie met gebak te bestellen, maar de meneer achter mij wordt als eerste geholpen. Ik maak hier geen probleem van. Vervolgens wordt de heer geholpen maar hij mag later afrekenen. Wanneer ik word geholpen moet ik gelijk afrekenen. Waarom?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid