facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ot en Sien Kringloop

Ot en Sien Kringloop
Adres: Kastanjeweg 12, 3421 TD Oudewater, Nederland
Telefoonnummer: 0348 563 550
Staat: Utrecht
District: Oudewater
Stad: Oudewater
Route: Kastanjeweg
Huisnummer: 12
Postcode: 3421 TD


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–15:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 10:00–15:00
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:00–15:00
zondag: Gesloten

Recensies
Naar mijn mening is dit de beste kringloop van de provincie Utrecht. Dat komt door drie redenen:n- Het is een échte kringloop, waar ruimte is om te snuffelen, onderhandelen en vondsten te doen.n- De eigenaresse Josien is een bijzonder aardige vrouw. Ze is behulpzaam, geeft gericht advies en denkt met je situatie mee.n- Het houdt het midden tussen antiek en tweedehands. Zo is er voor ieder wat wils.nnEen aanrader van 1000m2!
Vieze smerige bende deze kringloop... Mevrouw is ook nog eens apart vraag je wat wat kost zegt ze 1,50. Wil je vervolgens afrekenen zegt ze 7,50. Afrader !!!
Groot aanbod maar weinig leuks en nauwelijks iets geprijsd.nSla over en ga naar de stichting die ernaast zit voor een leuke kringloop.
Zeker leuk om een keertje langs geweest te zijn. Leuke kringloop met oude meubels die je in andere kringlopen niet snel tegen komt
Wat een zooi. Ik heb werkelijk nog nooit zoveel rommel bij elkaar gezien. De hele zolder staat vol en boeken liggen kriskras door elkaar op grote hopen op planken die ooit boekenplanken waren. Dat klinkt allemaal erg negatief, maar stiekem is het best leuk om er eens te snuffelen. Verkoopster is erg aardig en weet gelukkig wel aardig wat waar ligt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid