facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OSV Quintus

OSV Quintus

Info

Wij zijn een actieve duikvereniging in Horst met ongeveer 100 leden, variërend in leeftijd van 16 tot 85 jaar, man en vrouw, dik en dun.

Geschiedenis

Wij zijn een actieve duikvereniging in Horst met ongeveer 85 leden, variërend in leeftijd van 16 tot 75 jaar, man en vrouw, dik en dun, en aangesloten bij de N.O.B. (Nederlandse Onderwatersport Bond).Het belangrijkste binnen een duikvereniging is natuurlijk het duiken, maar het gezellige verenigingsleven wordt zeker niet vergeten. Daarnaast wordt er aan de leden wekelijks een zwembadtraining aangeboden en heeft onze vereniging een actief programma voor onderwaterhockey.

Duiken in Limburg? Veel mensen denken bij duiken direct aan de tropische wateren van de Antillen of Egypte. Maar ook in Nederland en zelfs in onze eigen provincie is er genoeg moois te zien onder water. Nederland is zelfs een van de betere onder water plekken van Europa. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Noordzee, maar ook aan de Oosterschelde of het GrevelingenMeer in Zeeland. En dichterbij de Groene Heuvels nabij Nijmegen, de Bosmolen- plas in Panheel maar natuurlijk ook in Horst de Kasteelse Bossen waar door leden van de vereniging zelfs een heus onderwatercircuit is aangelegd.

Adres: Gasthuisstraat 25, 5961 GA Horst
Stad: Horst
Route: Gasthuisstraat 25
Postcode: 5961 GA


Openingstijden

Maandag: 21:00 - 23:30

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid