facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OSV Piranha

OSV Piranha

Info

OSV Piranha Geldermalsen is een gezellige, actieve snorkel, duik en onderwaterhockey vereniging die op vrijdagavond traint in zwembad Het Wiel.

Geschiedenis

OSV Piranha heeft op vrijdagavond zijn vaste verenigingsavond.

In onze vereniging zijn een aantal vrijwilligers actief, zij dragen zorg voor alle activiteiten in de vereniging. Er is een team trainers actief voor de jeugd. Hier wordt de basis gelegd voor de toekomstige duikerster of duiker door middel van sport en spel. De jeugd leert op deze manier hoe het leven is onder water, en wat de mogelijkheden zijn om daar te kunnen verblijven.

Ook is er een team instructeurs, die de opleidingen verzorgen van 1* duiker tot en met 3* duiker. Om je echt te specialiseren in diverse duik disciplines worden er specials gegeven om je duikkennis op te waarderen tot 4* duiker. Naast de trainingen en opleidingen is de vereniging ook actief met het organiseren van evenementen en duik uitstapjes in het buitenwater.

Zo hebben we evenementen team met vrijwilligers dat zich bezig houd met allerlei activiteiten die niet alleen met duiken zijn verbonden. Dit team draagt zorg voor activiteiten waar gezelligheid boven aan staat.

Iedere vrijdagavond wordt er ook een onderwaterhockeytraining gegeven. Met gemengde teams wordt er regelmatig deelgenomen aan toernooien.

Er worden ook onderwaterhockeytrainingen gegeven aan de jeugd. Naast het snorkelen en duiken met perslucht spelen zij nu ook regelmatig een potje hockey. Goed voor het teamgevoel en natuurlijk voor de conditie.

Elke laatste vrijdagavond van de maand is het mogelijk om aan een proefles of introductieduik deel te nemen.

Heb je interesse kom dan langs voor een proef les of introductieduik.

Het zwembad adres is.
Zwembad “Het Wiel”
v.Hogendorpstraat 17
4191 HE Geldermalsen
tel. 0345 573784

20:00 uur tot 21:00 uur Snorkelprogramma jeugd vanaf 8 jaar.
21:00 uur tot 22:00 uur Duikopleidingen en recreatief zwemmen
22:00 uur tot 23:00 uur Onderwaterhockey training

Adres: Zwembad Het Wiel, Geldermalsen
Telefoonnummer: 06-54993354
Stad: Geldermalsen
Route: Zwembad Het Wiel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Pluk Geldermalsen De Pluk Geldermalsen 684 meter Ruim, comfortabel, grand café-met-terras: het inmiddels niet meer weg te denken alles...
Shade Children Foundation Shade Children Foundation 2 km Een betrouwbare organisatie, die kinderen opvangt en weer op weg helpt naar een in da...
Rotary Club Geldermalsen Rotary Club Geldermalsen 8 km Rotary Club Geldermalsen
Recensies
Onderwaterhockey, duiken en meer! : Ook ontspannen zwemmen en een sauna.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid