facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Osteopathiezorgdekeizer

Osteopathiezorgdekeizer

Info

Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het behandelen van functiestoornissen van gewrichten, weefsels en bewegingen in het lichaam.

Adres: Keizersveld 9J, 5803 AM Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31478631000
ln.reziekedgroz@eihtapoetso
Stad: Venray
Route: Keizersveld 9J
Postcode: 5803 AM



op zoek naar gerelateerd: osteopathie vivi, osteopaat horst aan de maas, osteopaat, disciplines zorg, van mil osteopathie, vievermans osteopaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Osteopathie Vivi Osteopathie Vivi 2 km Osteopathie Vivi is de praktijk voor Osteopathie van Wim Vievermans in Venray.
Recensies
Onlangs door Elias Franssen behandeld bij Osteopathie de Keizer. Zeer jonge en kundige osteopaat die zijn vak verstaat. Binnen 2 behandelingen van mijn klacht af, geen vervolg consult nodig. Wat ik goed vind aan zijn aanpak is het totaal plaatje. Er wordt complementair behandeld en verschillende lichamelijke systemen aan elkaar gekoppeld om zo tot de beste behandeling te komen.
Van de week voor de 2e keer bij Elias geweest, fijne behandelaar met vakkennis. Van mijn buikpijn klachten afgekomen waar ik super blij mee ben!
Een grap. Werden gewoon naar de mond gepraat en vervolgens is er maar 1 vraag belangrijk: pinnen of contant?
heel erg tevreden kom er al jaren en heb er heel veel baat bij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid