facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Osteopathie Winkens

Osteopathie Winkens
"Osteopathie Winkens is gevestigd in Gezondheidscentrum de Schaafdries, Schaafdries 8 in Ravenstein, Oss. Wij behandelen de oorzaak van uw klachten in plaats van de symptomen.Voor iedereen die last heeft van lichamelijke ongemakken is een bezoek aan de osteopaat aan te raden. Of het nou gaat om migraine, buikklachten, nekklachten of pijn in de heupen of knieën, Osteopathie Winkens onderzoekt zo volledig mogelijk het lichaam en gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht.De osteopaat kijkt niet alleen naar de plaats waar u pijn heeft maar betrekt het gehele lichaam bij het onderzoek. Hiermee probeert de osteopaat meer oorzakelijk te behandelen in plaats van alleen te kijken naar uw symptomen. Maak online een afspraak!"
Adres: Schaafdries 8, Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: +31646101790
Stad: Ravenstein
Route: Schaafdries 8


Recensies
Heel kundige osteopaat die luistert naar je klachten. Eindelijk iemand die naar je hele lichaam kijkt en daardoor vindt waar de oorzaak ligt. Patricia neemt alle tijd, geeft goed advies en geeft na de behandeling oefeningen mee naar huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid