facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Osteopathie Van Dijk

Osteopathie Van Dijk

Info

Het symptoom is NOOIT de oorzaak. Marc van Dijk is als geen ander in staat de oorzaak te vinden en op te lossen zodat de symptomen snel verdwijnen.



"Op zoek naar de oorzaakChronische rugpijn, uitstralende pijn in arm of been, migraine, whiplash, slechte darmwerking, maagpijn of een opgeblazen gevoel in de maag-regio. Veel mensen leven met klachten die moeilijk te behandelen zijn.In sommige gevallen zijn er middelen waarmee de pijn kan worden bestreden, maar die de oorzaak niet wegnemen, waardoor de klacht steeds terugkomt. In zulke gevallen kan osteopathie of causopractie een uitkomst bieden."
Adres: wielkamp 10, 5301DB Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418-743100
Stad: Zaltbommel
Route: wielkamp 10
Postcode: 5301DB



op zoek naar gerelateerd: Osteopaat baby stuit, Osteopaat terugbetaling, Kosten osteopaat baby, Osteopaat Culemborg, Osteopaat stuitligging, Osteopaat Rossum, Beste osteopaat Friesland, Osteopaat Den Bosch
Recensies
Ik kom graag bij Marc.Hij neemt de tijd voor je.En ik ben al diverse malen van pijnklachten afgekomen.
Komt ons te laat ophalen in de wachtkamer. Actieve behandeling duurt nog geen 15 minuten en uitleg/vervolgstappen moeten we over doorvragen. Na een half uur staan we buiten en hebben 95,- mogen betalen. Voor 3 euro per minuut verwachten wij punctualiteit, een actieve houding en dienst naar waarde. Dat hebben wij hier helaas niet ervaren. Toegevoegd n.a.v. reactie eigenaar: - behandelaar was te laat zonder dat er een cliënt voor ons was. Punctualiteit toont aan dat je de betalende klant waardeert. Anders moet je je tijd leren managen. - de twee behandelingen hebben absoluut geen effect gehad. - bij een actieve behandeling hoort ook een actieve houding met duidelijke uitleg. Daar was hier geen sprake van.
Ongelooflijk effectief. Ik liep met gemene rugpijn naar binnen en was 2 uur later thuis de heg aan het snoeien. Supersnel resultaat. Absoluut geweldig.
Fijn en goed geholpen. Zeker baat bij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid