facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Osteopathie Bennebroek Dekker

Osteopathie Bennebroek Dekker
Adres: Amaryllislaan 2 , Bennebroek 2121 TG, NL
Telefoonnummer: 023 584 1174
Stad: Bennebroek
Route: Amaryllislaan 2
Postcode: 2121 TG


Recensies
Na vele jaren allerlei therapeuten geprobeerd te hebben brengt osteopathie eindelijk een langdurige oplossing. Er wordt hier goed naar je geluisterd en gekeken naar het totaal plaatje. Heel erg fijn.
Wat een fantastische man! Wij komen nu sinds september 2016 bij Robert. Onze dochter van 1 had veel last van haar darmen. Elke keer nadat we bij Robert zijn geweest, verdwijnen de klachten als sneeuw voor de zon. Hij neemt de tijd voor je en luistert goed!
Ik ben bij Robert gekomen met allemaal vage gezondheidsklachten en terugkerende spierklachten. Robert heeft mij SUPER goed geholpen en ik heb mijn actieve leven weer kunnen oppakken!
Na een afspraak verlost van de pijn aan mijn spina iliaca posterior superior , complimenten Robbert Dekker voor deze doeltreffende behandeling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid