facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Osseforth Opleidingen

Osseforth Opleidingen

Info

Welkom bij dé rijschool voor de regio Sittard-Geleen, Maastricht en Heerlen-Kerkrade.
Specialist in Limburg voor alle rijbewijzen en rijopleidingen!

Geschiedenis

OVER ONS:
Osseforth Opleidingen biedt rijopleidingen aan voor elk rijbewijs. Ook als je al beroepschauffeur bent, kun je bij ons terecht voor nascholing, code 95 cursussen. We bieden daarnaast nog logistieke- en veiligheidsopleidingen aan. Met vestigingen in Elsloo, Heerlen en Maastricht, eigen motoroefenterreinen en een logistieke opleidingshal is Osseforth de trendsetter in opleidingen.

Adres: Business Park Stein 165, 6181MA Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 046 423 1200
Stad: Elsloo
Route: Business Park Stein 165
Postcode: 6181MA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Asens ICT Group Asens ICT Group 61 meter adequate flexibele dienstverlening
Dirix Elsloo BV Dirix Elsloo BV 633 meter Container besteld, tijdstip vastgelegd en telefoonnummer achtergelaten om gebeld te w...
Gepla BV Gepla BV 889 meter Met dit bedrijf heb ik in het verleden vaak prettig mee samen gewerkt. Afspraak was a...
Studiecentrum zuid Studiecentrum zuid 1 km Studiecentrum Zuid biedt huiswerk- en psychosociale begeleiding aan leerlingen
Nymea Nymea 1 km De mantelzorgmakelaar van Nymea ondersteunt en ontlast mantelzorgers door hen de weg ...
R.Lenssen grondverzet R.Lenssen grondverzet 2 km Mooi bedrijf, met mooi materiaal. Raymond en Frans zijn beide ervaren machinisten die...
Compani Compani 3 km Info
Compani is gespecialiseerd in zowel iPhone als iPad reparaties voor bedri...
D' Elf Ieken D' Elf Ieken 222 km Heel fijne camping om met kleine kinderen naartoe te gaan. Prettige voorzieningen, zo...
Recensies
Nooit meer osseforth, verwarring rond een medische keuring,natuurlijk was het mijn fout en ik was min of meer dom omdat het bij andere nog nooit gebeurd was. Ook zouden ze een eigen arts hebben, maar er zat een verpleegkundige die jou gegevens en bevindingen vervolgens opstuurt naar een arts en die beoordeelt dan weer op afstand. Op zich niet erg maar het voelt niet goed en je betaalt voor een arts waarmee je eigenlijk je persoonlijke omstandigheden wil uitleggen. Ik vind osseforth een professionele uitstraling hebben ,maar in mijn geval in ieder geval niet, en als ik ernaar gevraagd word fan ga ik het bedrijf niemand aanraden. Ik heb betaalt wat ze wilde hebben en de rest geannuleerd.
Vandaag in 1x rijbewijs BE gehaald met goede hulp van Theo Smith. Fijne communicatie, heel vriendelijk en behulpzaam. Top! Bedankt Theo!
Fijne instructeur Humphrey en auto! Heb met veel plezier mijn lessen gevolgd bij deze rijopleiding!
Lessen zijn dik in orde en top geregeld Motor Ik ben eindelijk na 20 jaar gestart met mijn motoropleiding! Nu dacht ik wordt vast onpersoonlijk met zo'n groot opleidingsbedrijf. Maar niets is minder waar! Ik heb erg leuke instructeurs gehad Joep, Vionna en Marc de een wat meer dan de ander maar telkens stap je met een goed gevoel de motor af na de les! Erg fijn en top advies. Rijbewijs gehaald! Planning kan misschien nog wat punten behalen. 25 mails verder de planning pas in orde. Maar we zijn er gelukkig uitgekomen!
Instructeur mai koster super . Planning zegt 1200 uur via mail opstapplaats Elsloo sta je te wachten 1205 maar eens gevraagd waar de instructeur is zeggen ze nee meneer je moet naar Maastricht. Gewoon omdat het kan .1 uur rijles voor je examen helaas pindakaas. Ps wel geslaagd.
Leuke instructeur Theo en al heb ik mijn rijbewijs al meer dan 30 jaar en wilde ik E achter B halen, toch veel geleerd. Examen was daardoor een eitje.
Vandaag met dhr C. Beurskens de Mergelland route gereden voor mijn code 95HNR. Wat een inspirerende en vakbekwame instructeur. Cor bedankt.
Enorm tevreden over het hele traject om mijn motorrijbewijs te halen. Uitstekende begeleiding, fijn om te kunnen rijden op eigen terrein en goede klik met de ervaren instructeurs. Alles bij elkaar dikke 10 en aanrader voor iedereen!
Lesdag en examen voor E achter B achter de rug. Zeer professionele instructeur mee op pad gehad, neemt rustig de tijd voor je en probeert je op je gemak te stellen. Heel erg bedankt voor alles
Ik heb de gehele ervaring als goed ontvangen! Het ging allemaal sneller en beter dan vooraf verwacht en ben binnen 20 lessen geslaagd voor mijn rijbewijs. Clements mijn rij instructeur heeft mijn geweldig geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Hij stuurde aan op de punten waar ik moest verbeteren en bleef daarop duwen zodat ik die snel onder de knie had. In 1 woord geweldig, nogmaals bedankt voor alles!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid