facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OsingadeJong

OsingadeJong
Adres: Oliemolen 2, 8754 GH Makkum
Telefoonnummer: 0515-580081
Stad: Makkum
Route: Oliemolen 2
Postcode: 8754 GH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Imexco Trading BV Imexco Trading BV 282 meter Imexco Trading BV Worldwide Machinery Trading.
MA5 Consultancy MA5 Consultancy 491 meter
Atelier Reijns Atelier Reijns 1 km Open op afspraak Workshops Oorbellen schieten Knopen en rijgen Batterijen Reparatie...
Recensies
Gemiddeld genomen prima service. Alleen een beetje raar dat je mails ! en een inlever moment krijgt terwijl er niks valt in te leveren. Dat zouden zij toch moeten kunnen zien?!? En dat in deze tijd met alle automatisering...
Wat een klotesite! Het werkt gewoon niet, heel onoverzichtelijk en alles is heel onduidelijk.
Helaas krijg ik na 4 weken een bericht dat 2 boeken van mijn zoon niet zijn ingeleverd en een factuur hiervoor ontvangen. Ik heb hierover gemaild dat ik geen enkele bewijs heb ontvangen van de niet, of wel ingeleverde boeken. Niet per email, of op school. Helaas in de reactie van de email was het van ja u moet gewoon het factuur betalen! Heel kort door de bocht om aan te geven ja u moet betalen, zonder dat ik, of mijn kind een bericht heeft ontvangen van de toen niet ingeleverde boeken. De boeken waren allemaal ingeleverd op de inleverdatum en de dame die het ontvangen had, gaf toen aan, dat alles correct was, en nu 4 weken later is het opeens niet meer correct. Vind het jammer om dit bericht hier te plaatsen, maar via email kom ik niet verder. Hoop dat er hiervoor een oplossing kan komen.
Kansloos… Boekenpakket versturen midden in zomervakantie zonder bericht vooraf als ze dat hadden gedaan, had ik iets kunnen regelen. Pakket kon niet worden afgeleverd omdat ik op vakantie ben, moet binnen 4 dagen worden opgehaald bij PostNL. Maar dat kan niet, omdat ik op vakantie ben….
Boeken besteld voor mijn dochter haar school. Bijna alle boeken keurig tijdig bezorgd op twee na maar door de vakkundige en correcte afhandeling van de mensen op de klantenservice en mijnleermiddelen.nl is alles helemaal goed gekomen. Een aanrader voor het bestellen van schoolboeken. Dikke duim omhoog voor dit bedrijf!!!!
Nadat we bij beide kinderen niet konden inloggen, hebben we een mail gestuurd. We werden binnen 24 uur gebeld door een medewerker, en daarna kregen we mail met een link. Hierdoor konden we alsnog de boeken op tijd bestellen! Goede en snelle service!
Boeken al voor het einde van het vorige schooljaar besteld en nu nog niet ontvangen. Maandag begint het nieuwe schooljaar. Op de vraag waarom het zo lang moet duren kreeg ik terug dat het zo druk was. Andere schoolboekenleveranciers hebben al lang uitgeleverd.
Onoverzichtelijke website, moeizaam inloggen. Pas leveren in de eerste schoolweek en dan ook nog eens op school, maar dat pas aan het einde van de vakantie melden. Ben in staat om zelf de boeken te kopen dan ben ik van deze bende af. Kansloze organisatie die zowel digitaal als organisatorisch zijn zaken niet op orde heeft.
Het lijkt mij een enorme klus om al die boeken uit te leveren en binnen te halen ieder jaar weer . Dit gaat wellicht niet altijd vlekkeloos maar wanneer je een mail stuurt krijg je een hele snelle reactie en wordt er direct mee gedacht aan een goede en snelle oplossing . En iedereen is buiten gewoon vriendelijk !
Wij hadden inlog problemen door verlopen wachtwoorden en een authenticator op een defecte telefoon. We konden op geen enkele wijze boeken bestellen via ‘mijnleermiddelen’. Eén e-mail naar Osinga de Jong en het was opgelost. Dank voor deze snelle, makkelijke en mooie oplossing waardoor wij toch nog op tijd de boeken in huis kunnen krijgen. Wat fijn dat een bedrijf zo snel reageert en een passende oplossing biedt! Bedankt Osinga en Mette, daar kunnen veel bedrijven nog van leren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid