facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oscar Prent Assurantiën BV

Oscar Prent Assurantiën BV

Info

Voor al uw particuliere en zakelijke Verzekeringen, Hypotheken en Financieel advies.

Geschiedenis

Terwijl ik dit Facebook account verder invul wordt ik geconfronteerd met een aantal persoonlijke eigenschappen. Zoals op deze plek staat het kopje 'lange beschrijving' staat waar ik juist een voorstander ben van kort en bondig.

Wat wij doen mocht inmiddels al duidelijk zijn maar hoe wij dit doen is de vraag?

Tailormade onder de tussenpersonen

Geholpen willen worden zoals ik zelf ook wens geholpen te worden. Persoonlijke aandacht, geen lange verhalen. Adviserend en niet product gedreven. De geijkte termen, zoals vertrouwen, dienstverlenend en toevoegde waarde moeten niet alleen maar woorden zijn, maar juist een ervaring.

Uitgaan van eigen kracht en bovenal doen wat je zegt en zeggen wat je doet!

Met vriendelijke groet,

Oscar Prent

Verzekeringen Hypotheken en Financieel advies

Adres: Soestdijkseweg Zuid 219, 3721 AD Bilthoven
Telefoonnummer: 035 588 20 30
Stad: Bilthoven
Route: Soestdijkseweg Zuid 219
Postcode: 3721 AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nijland Makelaars Groep Nijland Makelaars Groep 1 km Wij hebben eerst een huis gekocht met hulp van Nijland en deze dankzij hun advies sch...
Recensies
Zeer vakbekwaam en uiterst vriendelijk personeel. Als klant word je van A tot Z begeleid bij welk financieel product en/of financiële keuze dan ook. De tussenpersoon die lekkere traditioneel ALLES voor je regelt.
Was op zoek naar nieuwe hypotheek. Van de drie partijen die ik heb benaderd, was ik direct al over de indruk van deze. Afhandeling was persoonlijk en fijn. Ik kan ze aan iedereen aanraden.
nu 2x voor advies geweest in de afgelopen jaren. ik ben uitermate tevreden. ik ben geen expert, vandaar de gang naar een "expertisecentrum". alles wordt in begrijpelijke taal uitgelegd en je wordt stap voor stap goed begeleid.
Uitstekende begeleiding en service!
Zeer vriendelijk, behulpzaam en doelgericht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid