facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oscar Motorservice

Oscar Motorservice

Info

Sinds 2000 gespecialiseerd in verkoop, reparatie, onderhoud en revisie van BMW motoren.

Adres: Industrieweg 60L, 8071 CV Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-256627
Stad: Nunspeet
Route: Industrieweg 60L
Postcode: 8071 CV



op zoek naar gerelateerd: Motor huren Nunspeet
Recensies
Mooie zwarte BMW r1100rt gekocht bij Oscar. Prima motor en goed geholpen. Afgelopen weekend nieuwe bandjes eronder en weer gaan. Goed adres voor je Beemer. Aanrader!
Kleine carage maar van alle gemakken voorzien door pech daar terecht gekomen.en door snelle hulp en koffie weer snel op weg .zeer klant vriendelijk.een top garage een aanrader voor bmw motoren
Altijd een luisterend oor. Denk met je mee. Fijne service geeft hij. Daarom al jaren klant.
Oscar doet gewoon en daarom is hij een vakman. Op het gebied van BMW motoren is hij de beste. Op alle vragen komt een altijd een kloppend antwoord. Dit is een zelfde type ondernemer als Buitenboordmotor expert van Evinrude in Egmond aan de Hoef. Ik zeg:
Ik had onderweg, in de buurt van Nunspeet, een kapotte accu. Oscar gebeld en die had een passende op voorraad. Direct geplaatst, " en door". Super service, ook voor niet BMW rijders.
Kocht een Wunderlich schermpje. Bij thuiskomst kwam ik er dom! achter dat ik 15 euro teveel betaald had. Geen probleem, direct teruggestort. Hij heeft het er nog opgezet voor mij ook, en ik kreeg gratis twee dopjes ergens onder geplakt. Super service. Ik ga mijn motor daar in onderhoud brengen.
Net oude motor ingeleverd voor een gloednieuwe BMW. Deze manager heeft echt verstand van zaken. Ik heb het volste vertrouwen in deze man. Toch wel fijn na 30 jaar bij mijn dealer uit Badhoevedorp geweest te zijn. Op naar de komende 30 jaar.
Wat een top service bij Oscar. Kwam vandaag met pech te staan. Problemen met de hydraulische koppeling. Met Oscar gebeld na sluitingstijd ook nog. En de beste man neemt gewoon tijd voor je. Snel gefixt voor een schappelijke prijs, zo konden we toch nog veilig thuis komen. Echt ons complimenten voor Oscar.
Goede service en betaalbaar.
Voor het eerst met mijn 1200 gs bij Oscar geweest. Goed advies, professioneel werk tegen normale prijzen en in een gemoedelijke sfeer itt de bmw dealer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid