facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Os Heem

Os Heem
Adres: Dorpsstraat 21 , Gulpen 6271 BK, NL
Telefoonnummer: 043 450 4743
Stad: Gulpen
Route: Dorpsstraat 21
Postcode: 6271 BK


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-20:00
Woensdag: 12:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 12:00-20:00
Zaterdag: 12:00-21:00
Zondag: 12:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: eetcafe gulpen, gulpen restaurants markt, restaurant gulpen, imperator gulpen, eten gulpen, cafe in gulpen, lunchen in gulpen, herberg mezzaluna gulpen
Recensies
Vanwege de goede recensies over de saté hier een saté-tje besteld. Saté viel niet tegen. Wat wel tegen viel, was de salade die erbij geserveerd zou worden, dat bleek een kwak atjar tjampoer te zijn. Bediening was vriendelijk maar vrij onverschillig en niet attent.
Heerlijke ongedwongen sfeer. Zeer vriendelijke mensen. En heerlijk eten.
Ik sta om 19:00 voor de bar om te komen eten met een hondje. Minuten praten de twee voor m'n neus over koetjes en kalfjes.. "Eh, u wilt wat vragen..?!' Ik mag aan het laatste tafeltje voor ik weer op de stoep sta zitten vanwege de hond. Daar loopt iedereen nu vlak langs, maar hij is rustig. Welk bier past bij het stoofpotje weten ze niet. Ik krijg een vies glas, geen bestek. Ik zie ze niet terug, dus ik pak na 5 minuten zelf maar van een andere tafel. Na het voorgerecht weer geen bestek.. Een andere tafel had gelukkig nog over. Ook zij vertelden slechte ervaringen terwijl de bediening opnieuw weg bleef.. Het eten is goed gekruid, maar zo machtig en vet dat een dessert er niet meer bij kan. Aanbevolen door de locale B&B helaas, maar ik kom er nooit meer. Alles in het dorp is beter dan dit.
Heerlijk gegeten. Gezellige locatie, aardig personeel. Extreem goede prijs kwaliteit verhouding. De Jägerschitzel was heerlijk, het stoofpotje en zuurvlees ook. Duidelijk was dat alles kraakvers en zelfgemaakt was. Een aanrader voor iedereen die van bourgondisch eten houdt .
AanraderPrima eten, de prijs is verrassend laag en leuke bediening. Ondanks dat de eigenaresse perongeluk een verkeerd gerecht had doorgegeven wist ze dat met charme binnen No time recht te zetten en kreeg onze zoon gratis een heerlijk dessert.
We waren voor het eerst in Gulpen , zijn gaan zitten op een terras op de markt waar we 15 minuten hebben zitten wachten, zonder geholpen te worden en hebben in die 15 minuten nog geen blik gekregen van het personeel! Toen naar de overkant van de straat gegaan, naar Os Heem. Werden gelijk geholpen door een vriendelijke dame en hebben daar zalig gegeten. Zeker een aanrader!
hebben hier gisteren gegeten en het was super de prijs is erg laag en het eten te gek de eigenaars en hun personeel zijn vriendelijk en maken met iedereen een praatje dus wij hebben daar heel goed gegeten en zijn nog lang blijven zitten omdat het gewoon er gewoon heel gezellig is louis en marja
Super gegeten! Keuken open tot 9 en we kwamen aan om half 9 geen probleem heerlijke snitchell gegeten en kok kwam later op de avond nog even een praatje maken! Top restaurant
Heerlijk gegeten tijdens de bierfeesten. De saté en halve haan waren heerlijk en zeker niet te pittig, perfect van smaak! De bediening was top!
Echt geweldig genoten van het patatje zuurvlees!!! Het echtpaar dat Os Heem runt, zijn de liefste en meest klantvriendelijke mensen ooit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid