facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orthoventief

Orthoventief

Info

LEERLINGVOLGSYSTEEM VOOR SBO EN VSO (ZMOK - ZML(K) - MYTYL/TYLTYL

~ MINIMALE BUREAUCRATIE - MAXIMALE EFFICIËNTIE ~

Geschiedenis

SchoolDataBeheer is een overzichtelijk en efficiënt leerling volgsysteem dat volledig is gebouwd naar de wensen van het speciaal onderwijs. Het programma biedt de onderwijsprofessional handige gereedschappen om de zorgstructuur vorm te geven.


Dit digitale volledig webbased leerling volgsysteem zorgt ervoor dat alle gegevens die door alle partijen over het kind zijn verzameld op en overzichtelijke en chronologische wijze aan het team worden gepresenteerd, alsof je een dossiermap opent, maar dan volledig digitaal.


SchoolDataBeheer is hét LVS voor alle vormen van speciaal onderwijs (voormalige clusters 1 t/m 4); tenslotte zijn alle aanwezige functies gebaseerd op vragen die honderden so-leerkrachten al voor u gesteld hebben.

Adres: Dorpstraat 64, 6122cc Buchten, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0031620626265
Stad: Buchten
Route: Dorpstraat 64
Postcode: 6122cc



op zoek naar gerelateerd: Orthoventief inloggen, Phorthos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CoPo Solutions CoPo Solutions 316 meter My goal is to use my experience in the field of coatings and polymers to help you fin...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid