facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orthospecialist Delft

Orthospecialist Delft
Adres: Koningsplein 10 , Delft 2611 XD, NL
Telefoonnummer: 015 215 3434
Stad: Delft
Route: Koningsplein 10
Postcode: 2611 XD



op zoek naar gerelateerd: Orthospecialist Benoordenhout, Orthocenter Delft, Orthodontist Den Haag, Tandarts Delft, Orthodontist Pijnacker, Orthodontist Zoetermeer, Orthopedium Delft, Orthodontist opleiding
Recensies
Vol verbazing lees ik sommige slechte reviews over deze orthodontist, dat kan niet kloppen want ik ben dik tevreden over de praktijk! Als dikke 40 plusser aan de beugel gegaan. Vooraf duidelijke uitleg en behandelplan. Complimenten naar alle assistentes die bijzonder vriendelijk zijn en alles duidelijk uitleggen. Na 1.5 jaar een prachtig gebit. Een dikke 10!
de reden dat ik deze review schrijf omdat ik vol verbazing de ''slechte reviews'' hier heb gelezen. Ik en mijn gehele familie hebben hier jaren geleden een super fijn traject gelopen. Ik was zelf al op jonge leeftijd klaar en op een super kundige en snelle manier een fantastisch recht gebit gekregen dankzij hen. 12 jaar later is er een stukje lijm van mijn spalk gebroken normaliter gaat een spalk vaak al eerder kapot en die zelfde dag kon ik direct terecht. Ik ben wederom super fijn en kundig geholpen. Een van de medewerkers was ontzettend vriendelijk en legde alles haarfijn uit wat ze deed, wat erg fijn was want naar de ortho gaan na 12 jaar kan best spannend zijn. Na 15 minuten stond ik weer buiten te vreden en wel. Dus 5 sterren vanuit ons!
hele goede orthodontist, mevrouw de Boer is heel aardig en meedenkend. Sommige van de assistenten zijn aardig en sommige zijn tegenstrijdig met wat de orthodontist zelf heeft gezegd.
Een prima ortho! Je heb goede controles en word goed geholpen
Intake gehad. Eerste en laatste afspraak. Ik ben geschrokken van zijn onbeschofte houding. Ik begrijp dat je als orthodontist een realistisch beeld wil schetsen. Maar ik vind het overbodig om dit op een onbeschofte en bangmakende manier te doen. Geen vriendelijke plek. Er zijn gelukkig genoeg andere orthodontisten, die wel op een vriendelijke manier te werk gaan.
De vooruitgang van mijn beugel was niet geweldig, daar had ik samen met mijn moeder om uitleg voor gevraagt hoe dat zou komen. Later toen werd meneer de boer helemaal acheresief en begon te schreeuwen later zei hij dat als ik 18 jaar was dat hij mijn kaak zou breken en platen en schroeven er in zou boren. Dat vond ik en mijn ouders onprofessioneel en niet normaal we zijn gelijk overgestapt naar een andere ortho en gaat nu gelijk beter.
Na een intake gehad te hebben met een dame die zelf een onnatuurlijk looking, letterlijk veel te recht en veel te wit gebit heeft, werd ik achterdochtig. Het eerste wat door me heen ging was; ”‘die heeft haar gebit voor veel geld in Amerika laten verbouwen!” Aan de balie moest ik direct formulieren ondertekenen. Geen idee waarvoor. Er werd dan ook zeer raar naar me gekeken wanneer ik aangaf ze mee te willen nemen om thuis met mijn partner door te nemen. Alsof ik terug zou komen... Nee, dank je!
Mijn draadje was gebroken en stak in mijn tong. Mijn eigen orthodontist was 3 uur rijden van Delft vandaan dus kon mij niet helpen. Het werd al snel duidelijk dat orthospecialist in ieder geval niet wilde helpen. Ik moest een 'paar maanden wachten'. Eerst een intake afspraak etc. Hoogstwaarschijnlijk zodat ze wat geld kunnen harken in plaats van een keer iemand helpen uit een vervelende situatie. Als ze me hadden geholpen, was ik waarschijnlijk wel bij hen gekomen als ik een probleem had waar ze wel geld aan konden verdienen. Kwestie van 1 minuut even met een tang het gebroken draad weg knippen tussen twee tanden. Waardeloze service.
Zeer goed georganiseerde praktijk. Met deskundig en vriendelijk personeel. Bij klachten kon ik altijd dezelfde dag terecht. Rustige en vriendelijke orthodontist. Mooi resultaat. Ook beide kinderen zijn tevreden en ziet er al jaren prachtig uit.
Kutzaak. Je wordt echt opgelicht. Altijd maar uitstel geven zodat ze meer geld kunnen verdienen en ze kunnen ook geen uitleg geven waarom je beugel er langer in moet als alles al recht staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid