facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OrthoFlakkee

OrthoFlakkee

Info

De eerste, enige, echte orthodontiepraktijk op Goeree- Overflakkee -Langeweg 54 kamer 116 in Middelharnis. Geopend van dinsdag t/m donderdag: 8.00-17.00

Geschiedenis

Orthodontiepraktijken verschillen nogal wat van elkaar. Sommige praktijken zijn heel groot en er werken veel mensen. Maar er zijn ook kleinere praktijken waar de orthodontist maar met een paar medewerkers werkt.

Bij ons worden alle patiënten voor controle gezien door de orthodontist en veel van de behandelingen worden door gespecialiseerde orthodontie assistentes uitgevoerd.

Een orthodontist is een tandarts die na zijn studie tandheelkunde de specialisten opleiding aan de universiteit heeft gevolgd . Daardoor duurt de gehele opleiding minstens 9 jaar . De orthodontist werkt daarna niet meer als tandarts maar uitsluitend als orthodontist.

Het doel van een orthodontische behandeling is het bereiken en behouden van een natuurlijk ontwikkelt gebit onder andere door het elimineren van belemmerende factoren. Daardoor kan een mooi en functioneel gebit je leven lang meegaan (mits het goed onderhouden wordt).

Indien bepaalde problemen op tijd worden vastgesteld en behandeld wordt een eventuele behandeling nadat je bent uitgewisseld sneller, makkelijker en beter voorspelbaar. Vroeger werd je vaak pas verwezen naar ons als je was uitgewisseld maar nu is het standaard dat de orthodontist je al en keer ziet tussen 8 en 9 jaar.

Er zijn vele redenen waarom bepaalde problemen zich voordoen of ontwikkelen. Soms is het erfelijk bepaald, maar ook duim zuigen, tong persen en andere onnatuurlijke gewoontes kunnen de stand van de kaken en tanden en kiezen negatief beïnvloeden. Vaak is er ook en combinatie van deze factoren. Omdat we de meeste problemen al op vrij jonge leeftijd kunnen vast stellen en behandelen tijdens de groei is het van belang om juist tijdens deze groei ontwikkeling deze problemen te herkennen en te behandelen.

Bij de eerste consulten en bij het bespreken van een behandelplan wordt daar uiteraard verder op ingegaan en op deze website kan je ook zien
hoe we bepaalde problemen oplossen om tot een succesvolle behandeling te komen!

Adres: Langeweg 54, 3241 KA Middelharnis
Telefoonnummer: 0187 - 712310
Stad: Middelharnis
Route: Langeweg 54
Postcode: 3241 KA



op zoek naar gerelateerd: Orthodontist Kraal, Ortho Woerden, Ortho Hellevoetsluis, Orthodontist Kho, Ortho Ouderijn, Arntz Kho
Recensies
Ikzelf heb mijn beugel traject goed ervaren. Altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen en begeleidt !
Zo blij dat er eindelijk een oplossing werd gevonden voor de problemen die ik ervaarde met kauwen. Met de doorzichtige hoesjes valt het ook minder op en nu durf ik weer te lachen.
Hyrax beugel na 1 week aan 1 kant volledig losgekomen. Hierdoor had mijn zoon veel pijn en kon niet eten.Tijdens het zetten was de pasvorm al niet goed. Er hebben wel 3 man naar gekeken. Wat een getob. Toch hebben ze hem gewoon geplaatst. Ik begrijp niet waarom ze niet gewoon een nieuwe hebben laten maken, die wel mooi had aangesloten. Het leuke is dat we nu op vakantie zijn in het buitenland. Al 2 dagen opzoek naar een ortho die ons kan helpen. Drama natuurlijk: door de taalbarrière en ander niveau van zorg. Mijn zoon heeft veel pijn en kan niet eten omdat de beugel half loshangt. Niet fijn bij een type beugel dat je kaken breder trekt... Ortho flakkee gebeld of ik zelf iets kan doen?: "Gewoon een beetje trekken tot hij los is"; was het advies. Enig idee hoeveel pijn het doet als je gaat trekken aan een beugel die vastgelijmd zit aan je kiezen, zonder dat je weet wat je doet...?? Slecht advies dus. Uiteraard was het niet los te krijgen aan de andere kant. Tranen met tuiten voor mijn zoon. Ik vroeg wie de rekening zou betalen van de kosten om de hyrax beugel er uit te laten halen of te repareren in het buitenland. Aangezien de beugel na 1 week los is; niet iets wat je verwacht gezien de prijs van een beugel... De reactie was "nou wij niet natuurlijk, je hoort zoveel horrorverhalen van het buitenland". Erg leuk om te horen dat je alleen horrorverhalen hoort van buitenlandse tandartsen en ortho's wanneer je als 12 jarige met een losse beugel in het buitenland zit, vergaat van de pijn en niet kan eten en dus wel naar zo'n 'horror' praktijk moét. Echt iets wat je dan zegt tegen een klant!? Van alles wat je tegen je klant had kunnen zeggen? Zeg je zoiets? Dit maakte de hele situatie nog een stapje erger. Beugel was dus niet goed op maat, slecht vastgemaakt en vervolgens héél slecht te woord gestaan; zeker als je kijkt naar de situatie waarin we verkeerden. de "horror" opmerking spande de kroon. Slecht slecht slecht dus. Had op zn minst excuses aangeboden en begrip getoond. En de service is dus ook uitermate slecht. We hebben niets meer gehoord. Niet eens een belletje of het gelukt is, of het aanbod om de kosten te vergoeden. Geen Ortho flakkee meer voor ons. Een vakantie verziekt en een tiener met een trauma voor beugels.
Op volwassen leeftijd een beugel gekregen maar nog geen seconde spijt van gehad!
Gezellige praktijk met lieve assistentes en een kundige orthodontist!
De assistentes zorgen ervoor dat je, je erg op je gemak voelt.
Geweldige Orthodontist. Doet minder pijn dan dat iedereen zegt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid