facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orthodontistenpraktijk Meppel

Orthodontistenpraktijk Meppel

Info

Orthodontistenpraktijk Meppel is een praktijk voor beugelbehandelingen bij kinderen en volwassenen.

Geschiedenis

Orthodontistenpraktijk Meppel is een praktijk voor beugelbehandelingen bij kinderen en volwassenen, waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt voorop staan. De praktijk was voorheen gevestigd aan de Hesselingen 15. In 2013 zijn wij verhuisd naar de Woldstraat 59 te Meppel. In de nieuwe praktijk, die voldoet aan de hoogst gewenste standaarden, hopen we u/je nog beter van dienst te kunnen zijn.

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30-17.00 uur. Op de maandag, donderdag en vrijdag is orthodontist Aniek Jonker-Derks werkzaam en op de dinsdag, woensdag en vrijdag orthodontist Alianne Renkema.

Adres: Woldstraat 59, 7941 LG Meppel
Telefoonnummer: 0522 - 26 04 04
Stad: Meppel
Route: Woldstraat 59
Postcode: 7941 LG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Orthodontist Meppel woldstraat, Woldstraat 59 Meppel, Orthocenter Meppel, Orthodontist Drenthe, Mijn Orthocenter afspraak verzetten, Tandarts Meppel, Orthodontist Assen, Orthodontist Steenwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandprothetische Praktijk Koedijkslanden Tandprothetische Praktijk Koedijkslanden 2 km Wat een vakman is Frank. Vanmiddag ondanks de grote drukte in zijn praktijk toch nog ...
Recensies
Spontane mensen en vakkundig. 5de ster geef ik als er een 3d scanner is aangeschaft voor invisnagline zodat happen niet meer hoeft. Overigens is dat geen groot probleem.of zo. Ik ben zeer tevreden over de mensen en de praktijk.
Ik kom al een tijdje in deze praktijk. De oudste is al klaar met de beugel, het is erg mooi geworden! Nu is de tweede aan de beurt. We worden altijd vriendelijk behandeld en als de kinderen iets spannend vinden worden ze echt op het gemak gesteld. Ook heel prettig: ze lopen eigenlijk bijna nooit uit en we zijn dus op tijd aan de beurt. Ik kan de praktijk aan iedereen aanraden!
Mijn spalkje zat los. Bijna heel Meppel afgebeld en ik kon nergens geholpen worden te wijten aan hun bureaucratische manier van werken.. de assistente van deze praktijk die ik aan de telefoon kreeg dacht actief met mij mee. De orthodontist bij deze praktijk heeft tijd gemaakt om mij uit mijn lijden te verlossen en knipte voor mij het losse gedeelte van de spalkje uit mijn mond. Enorm bedankt voor de flexibiliteit die jullie hebben getoond.
Ik kom er al jaren met mijn ene zoon die een verstandelijke beperking heeft. Daar gaan ze goed mee om! Nu ga ik er ook heen met de jongste. Ze zijn er altijd vriendelijk. En altijd op tijd aan de beurt.
Weigeren nieuwe patiënten te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid