facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orthodontistenpraktijk Culemborg

Orthodontistenpraktijk Culemborg

Info

In onze praktijk behandelen we veel kinderen met scheefstand van het gebit.

Geschiedenis

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw interesse in onze praktijk!

Op een mooie locatie aan de Raaf 7 vindt u Orthodontistenpraktijk Culemborg. Het pand bevindt zich op korte loopafstand van openbaar vervoer en van de middelbare scholen het Koningen Wilhelmina College en O.R.S. Lek en Linge. De praktijk heeft uitstekende gratis parkeerfaciliteiten.

We behandelen veel kinderen o.a. met scheefstand van het gebit, maar ook volwassenen.

Ook volwassenen hebben veel baat bij orthodontie. Bij volwassenen is het uiterlijk van de beugel belangrijk. Onze specialisten kunnen u informatie geven over mogelijkheden met minder zichtbare beugels zoals keramische brackets, linguale techniek of een doorzichtige beugel zoals Invisalign.

Wilt u zich aanmelden als patiënt? Dat kan via onze website www.orthoculemborg.nl.

Met vriendelijke groet,

Drs. J.A. Kelderman, MMSc, Orthodontist (BIG-register: 99021980302)
Mw. C. Gaastra, Orthodontist (BIG-register: 09909832002)
P. Méndez-Barreiro, Tandarts voor orthodontie (BIG-register: 19915137502)



"Een orthodontist en een tandarts die zich toelegt op orthodontie mogen beiden beugelbehandelingen uitvoeren. Een orthodontist heeft een meer uitgebreide opleiding gehad dan een tandarts. Een opleiding tot tandarts vereist minimaal 6 jaar, een orthodontist studeert daarna nog 4 jaar verder. Daarbij moeten orthodontisten – voor de verplichte registratie in het specialistenregister – voldoen aan aanvullende kwaliteitseisen.Onze doelstelling is dat u volledig tevreden bent over het resultaat en over de wijze waarop wij u ontvangen en behandelen. Binnen de praktijk werken wij in teamverband met diverse disciplines."
Adres: De Raaf 7, 4102 DG Culemborg
Telefoonnummer: 0345 521 418
Stad: Culemborg
Route: De Raaf 7
Postcode: 4102 DG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 17:30
Zondag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Ortho Meteren
Recensies
Van begin tot eind een perfecte ervaring. Vooral het genak waarmee je als klant bediend wordt, zoals de digitale inschrijving en het gebruik van de camera waarmee de ortho controle kan uitvoeren terwijl je thuis bent, zijn modern innovatief en klant vriendelijk. Top!
Goede, kundige praktijk met zeer vriendelijk personeel. Alles wordt goed en duidelijk doorgesproken. Wat erg prettig is, is dat er ook rekening wordt gehouden met kinderen die net wat meer uitleg of tijd nodig hebben.
"Je moet altijd echt absurd lang wachten, ongeacht hoe rustig het is." Bewerkt: later is heel netjes gebeld om uit te leggen dat het overmacht was. Het zou fijn zijn als dat meteen verteld zou kunnen worden, dan kan een patiënt er ook meer begrip voor hebben! Verder zijn de medewerkers erg vriendelijk, alleen het blijft wel zo dat je er rekening mee moet houden dat de wachttijd in de wachtkamer wel lang kan zijn
Bijna 2 jaar ben ik elke maand bij hun geweest en toen ik mijn beugel afhaalde was het echt niet goed. Toen ik zei mijn tanden zijn nog niet recht en mooi heb ik gehoord jaa dat klopt je kan nog weer beugel zetten Terwijl ik door de orthodontist een tandvlees ontsteking kreeg. Terwijl heb ik duurste pakket gekozen
Goede adviezen, vriendelijke assistentes
De hoofd-orthodontist is spaans, is moeilijk verstaanbaar en maakt slecht contact en is bepaald niet kindvriendelijk. Maar daar heb je niet vaak mee te maken. De assistenten zijn netjes, en beleefd en kindvriendelijk. Het is fijn dat de stoelen in een open ruimte staan waar je als ouder desgewenst bij kan zitten. Ze sturen veel herinneringen over de afspraken.
Recent nog langs geweest omdat na een paar jaar een stukje lijm van mijn spalk was los geraakt. Zoals altijd vriendelijk en professioneel geholpen, zowel door de orthodontist als de assistenten. Nog steeds erg tevreden met mijn gebit!
ik moet overal 100 keer achteraan zitten anders gebeurd er niks
Ze vertellen niet altijd de waarheid over je gebit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid