facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orthodontiepraktijk Geldrop

Orthodontiepraktijk Geldrop

Info

Orthodontistenpraktijk Geldrop is een jonge, moderne en professionele praktijk op het gebied van de tandarts-specialisatie orthodontie.

Het bieden van de beste mogelijke behandeling staat voorop binnen de praktijk.

Adres: Nieuwendijk 31, 5664 HB Geldrop
Telefoonnummer: 402807280
Stad: Geldrop
Route: Nieuwendijk 31
Postcode: 5664 HB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Orthodontist Eindhoven, Ligia Becherescu, Vacature ortho Geldrop, Ortho Helmond, Mondzorg Geldrop, Orthodontist Weert, Ortho Deurne, Spoed orthodontist Eindhoven
Recensies
Ik voelde veel pijn aan de binnenkant van mijn tanden. Ik had veel last van mijn gebit. Ik kon geen eten eten. Ik kwam hier voor mijn tandheelkundige behandeling. Ze luisterden naar al mijn problemen en gaven een geweldige behandeling. Ik ben nu helemaal gezond. Veel dank aan de tandarts.
Super goeie ortho en je wordt vriendelijk geholpen, maar mijn slotjes gaan alleen maar los en de achterste slotjes laten de draad alleen maar los
Best practices, geweldig werk, service en tandartsen van topkwaliteit.
Wat ben ik blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Elke keer weer word het mooier. Blij met het advies om de kaakoperatie te laten doen. Word altijd lief behandeld, jullie zijn een top team!
Mijn dochter is niet goed geholpen bij het zetten van een nieuw spalkje. Hierdoor zijn er weer gaatjes tussen haar tanden! De medewerkers zijn niet vriendelijk genoeg. Jullie mogen er zeker van zijn dat ik een klacht ga indienen.
Na een dramatische ervaring bij een andere orthodontist hier terecht gekomen. Heeft vanaf het begin als een warm bad gevoeld. Goed en professioneel personeel, netjes en hygiënisch! Niets anders dan lof voor deze praktijk!! Aanrader!!!
Top tandarts praktijk.
Altijd super vriendelijke geholpen nemen ook de tijd voor iedereen. Heel mooi bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid