facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orthodontiepraktijk Almelo - Orthodontist Matthew Wiranto

Orthodontiepraktijk Almelo - Orthodontist Matthew Wiranto

Info

Orthodontiepraktijk Almelo is een nieuwe orthodontiepraktijk die met de modernste technieken werkt. Dé specialist op het gebied van beugelbehandelingen.

Geschiedenis

Orthodontiepraktijk Almelo is een nieuwe orthodontiepraktijk die met de modernste technieken en materialen werkt, volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn bij ons aan het juiste adres. Orthodontist en praktijkeigenaar Matthew Wiranto is naast de reguliere beugels ook gespecialiseerd in Invisalign, ”witte slotjes” en beugels aan de binnenzijde van de tanden. Dé specialist op het gebied van beugelbehandelingen voor Almelo en omstreken.



"Met onze ruime ervaring is Orthodontiepraktijk Almelo een begrip in Twente. Wij zijn er als orthodontist voor kinderen en volwassenen. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.Orthodontist Matthew Wiranto is een gecertificeerd Invisalign en Invisalign Teen behandelaar. Hij is één van de meest ervaren aanbieders van de Invisalign beugel in Nederland en Orthodontiepraktijk Almelo heeft vanuit Invisalign dan ook de Diamond status gekregen. Sinds 2015 is Matthew Wiranto als orthodontist verbonden aan Schisisteam Twente en behandeld daar de kinderen en volwassenen met schisis en andere complexe aangeboren afwijkingen. In 2018 heeft hij Autotransplantatie Team Twente opgericht. Hij is als docent verbonden aan gaaf education."
Adres: Twentheplein 1-H, 7607 GZ Almelo
Telefoonnummer: 0546745720
Stad: Almelo
Route: Twentheplein 1-H
Postcode: 7607 GZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Orthodontist Almelo openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mondzorgcentrum Wiranto & Go Mondzorgcentrum Wiranto & Go 2 km Een jaar lang voor niets op een wachtlijst gestaan bij de Vogellanden in Zwolle. Wou ...
Recensies
Fijne orthodontie praktijk. Ik ben altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Jammer was wel dat je bij elke controle beurt weer een andere assistente kreeg, maar daar wen je wel aan en ze zijn allemaal kundig en professioneel. Super blij met het eindresultaat!
Na een duidelijk en helder kennismakingsgesprek en een kostenoverzicht hier de behandeling laten doen. Bij elke keer dat ik er kwam een duidelijke uitleg gekregen over wat er gedaan gaat worden. Kan niet anders zeggen dan dat er vriendelijk en kundig personeel werkt in deze praktijk.
Beugel gehad voor ongeveer een jaar. Erg tevreden met de behandelingen en procedures. Afspraken waren makkelijk te regelen. Contact was goed bereikbaar! Zeker een aanrader!
Aanrader! Ontzettend fijne en professionele praktijk. Erg blij met het resultaat. Altijd zeer vriendelijk geholpen. Dikke 10!
Fijne praktijk. Kundig geholpen en er is altijd genoeg tijd om vragen te kunnen stellen. Vriendelijke en behulpzame assistentes.
Ik ben zeer tevreden over de praktijk. Ook hele aardige personeel. Ik ben goed geholpen door de assistent Sukran.
We zijn zeer tevreden over hoe je hier wordt behandeld. Vriendelijk en zorgzaam
Heel erg blij dat ik mijn beugeltraject gedaan heb bij Wiranto. Wat een fijne praktijk, fijn personeel, goede samenwerking met elkaar en ontzettend blij met het prachtige resultaat. Vakmensen!
Fijne praktijk met vriendelijk en deskundig personeel. Er werd ook altijd snel tijd ingepland bij 'noodgevalletjes'. En, het belangrijkste; met prachtig resultaat.
Beide kinderen zijn goed verholpen - heel tevreden over de hele behandeling en een heel mooi resultaat!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Orthodontiepraktijk Almelo - Orthodontist Matthew Wiranto met het openbaar vervoer


Almelo 180 meter
Intercity
Intercity IC23
Sprinter
Stoptrein RS21
Stoptrein RS23
Almelo, Bellavistastraat 220 meter
525
625
66
95
Almelo, Centraal Station 230 meter
21
22
23
24
26
264
51
525
625
64
66
681
81
823
83
95
Almelo, Bellavistastraat 240 meter
525
625
66
95
Almelo, Boddenstraat 250 meter
23
24
64
66
81
83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid