facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orthodontie Terneuzen-Oostburg

Orthodontie Terneuzen-Oostburg

Info

Hartelijk welkom in onze praktijk in Terneuzen. Wij hebben slechts 1 doel: een optimale mondgezondheid voor u bereiken. Wij hebben ook een locatie in Oostburg, open op dinsdag en donderdag (www.ortho-oostburg.com).



"Hartelijk welkom in onze praktijk. Wij hebben slechts één doel: een optimale mondgezondheid voor al onze patiënten bereiken en behouden. Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst worden ingevuld. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.Van een eerste contact tot het einde van de behandeling, wij laten niets aan het toeval over en garanderen bij elke nieuwe stap een kwaliteitsvolle behandeling."
Adres: Industrieweg 16, 4538 AH Terneuzen
Telefoonnummer: +31115614434
Stad: Terneuzen
Route: Industrieweg 16
Postcode: 4538 AH


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 16:30
Dinsdag: 08:45 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Orthodontist Terneuzen, Ortho Terneuzen Moerkercke, Orthocenter Terneuzen, Orthodontist Sluis, Tandarts Terneuzen
Recensies
Mijn beide dochters zijn erg goed geholpen. Het waren uitdagende behandelingen, maar ze zijn van begin tot eind goed begeleid door Natascha en haar team, niets was teveel. Tevreden dochters met een prachtige glimlach, wat wil je nog meer!!
Wat BOF ik met deze orthopraktijk !!! Door jullie motivatie en geweldige, positieve sfeer .. durf ik weer te lachen alhoewel ik altijd moet lachen als ik in de praktijk aanwezig ben.. wat een gezellige team en wat een heerlijke sfeer, hoe vroeg het soms ook is. Ik wil jullie hartelijk danken voor het motiveren en alle gezelligheid. Super blij met het resultaat Ik kan weer schijnen als een zonnetje
Super gezellig team! Zijn altijd begripvol en behulpzaam. Leggen ook goed uit wat ze aan het doen zijn. Heel erg fijn!
De wachttijden zijn vele malen korter geworden. Daar zijn we heel blij mee.
Onbeschoft, te lange wachttijden, slechte behandelingen waardoor we telkens terug moeten komen en daardoor steeds te veel rekeningen krijgen. Te lang aan het lijntje gehouden. Kortom, slechte ortho praktijk!
Veels te lange wachttijden en telefonisch zijn ze praktisch ook onbereikbaar.. Helaas ook weining of bijna geen contact met de patiënten en als je dan eindelijk in de stoel zit, kan je nog eens hoogsuit 10 minuten wachten voordat je dan eindelijk geholpen word.. Dat vindt ik heel erg jammer en toch wel een beetje zwak als Ortho zijnde..
Telefonisch contact is er niet of nauwelijks, wachttijden zijn te lang en hebt te veel behandelingen nodig voor het gewenste resultaat!
Nu drie kinderen die klaar zijn met beugelen sluiten we deze periode af bij Orthodontie Terneuzen-Oostburg. Bedankt voor het vele geduld! En de mooie rechte tanden van de kinderen.
2 x lange wachttijd eerst in wachtkamer dan op de behandelstoel en weinig persoonlijk contact. Je voelt je een nummer op de lopende band......
veelste lang wachten!! meestal ben je pas na 30 min aan de beurt na je echte afgesproken tijd !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid