facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orthodontie Praktijk Eindhoven

Adres: Winkelcentrum Woensel 83 C, 5625 AE Eindhoven
Telefoonnummer: 0402480235
Stad: Eindhoven
Route: Winkelcentrum Woensel 83 C
Postcode: 5625 AE



op zoek naar gerelateerd: Ope Eindhoven contact, Spoed orthodontist Eindhoven, Ortho Eindhoven, Ope afspraak, Beugel Eindhoven, Beste Orthodontist Eindhoven, Www OPE nl, Orthodontist Waalre
Recensies
Ontzettend vriendelijk personeel. Duidelijk communicatie over duur beugel. Aanrader.
Wanneer ik daar ben gaan dingen er vlug en ben ik goed en snel geholpen, de assistenten achter de informatiebalie zijn in de meeste gevallen alles behalve vrolijk, hieruit ook mijn negatieve punt.
Ik kreeg een belerend vingertje. Zeer onvriendelijk. Verbazing toen ik verzocht de afspraak buiten schooltijd te plannen. Na 15.00 plannen ze sowiso geen afspraken.
Mijn drie kinderen hebben er hun mooie gebitten aan te danken. Je krijgt keurig een kostenopgave van te voren, dus ik weet niet waar sommige andere recencies het over hebben. Het is een grote praktijk, maar je word er vriendelijk en voorkomend behandeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid