facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ortho Tan

Info

Ortho Tan

Geschiedenis

In onze praktijk vinden uitsluitend specialistische orthodontische beugelbehandelingen plaats. Het doel van Ortho Tan is om onze patiënten een prachtige glimlach te bezorgen, dat in harmonie is met het gelaat, terwijl ook de gezondheid en functie van de tanden wordt verbeterd.
We trachten ons doel op een zo efficiënt mogelijke manier te bereiken, met de modernste technieken en door middel van continue bijscholing.
Patiënten komen naar ons toe op advies van hun tandarts, maar kunnen ook zonder verwijsbrief een afspraak maken. Op dit moment hanteren wij een wachtlijst van ongeveer 15 weken voor het eerste consult.



"Hartelijk welkom op de website van Ortho Tan! Ortho Tan is sinds 1984 gevestigd in Rotterdam-Hillegersberg en opgericht door mevr. drs. S.H. Tan-Tjia. Na bijna 25 jaar een solopraktijk te hebben gehad is zij sinds 2009 een samenwerking aangegaan met collega en zoon: Dr. S.D. Tan, samen voeren zij de praktijk.Bij ons vinden uitsluitend specialistische orthodontische beugel- behandelingen plaats. Ons doel is om onze patiënten een prachtige glimlach, in harmonie met het gelaat, te bezorgen. En tegelijkertijd de gezondheid en functie van de tanden te verbeteren. We trachten ons doel op een zo efficiënt mogelijke manier te bereiken, door middel van de modernste technieken en continue bijscholing."
Adres: Straatweg 67 , Rotterdam 3051 BD, NL
Telefoonnummer: 010 461 1104
ln.natohtro@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Straatweg 67
Postcode: 3051 BD


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:00
Dinsdag: 08:30-17:00
Woensdag: 08:30-17:00
Donderdag: 08:30-17:00
Vrijdag: 08:30-12:30


op zoek naar gerelateerd: ortho tan openingstijden, ortho tan telefoonnummer, ortho tan afspraak check, ortho tan contact, ortho tan afspraak verzetten, ortho tan inloggen, ortho tan inloop, ortho tan amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Witte Tanden Winkel De Witte Tanden Winkel 3 km Producten besteld op 17-12 en nog niets ontvangen. Op e-mails wordt niet gereageerd. ...
Dental Dentia Dental Dentia 4 km Telefonisch alle gegevens door gegeven en een afspraak gemaakt, om vervolgens lang te...
Tandarts Hilledijk Tandarts Hilledijk 6 km Mijn complimenten. Gisteren kies getrokken, vriendelijk en deskundig geholpen. Beste ...
Tandartsen Groepspraktijk Zuiderterras Tandartsen Groepspraktijk Zuiderterras 7 km Onverschillig en onbeschoft personeel. Ze laten jou rustig 2 uur wachten terwijl je e...
Recensies
Ik heb op latere leeftijd 22 een beugel laten plaatsen. Erg goed gevoel gehad bij deze ortho. Het is goed geregeld met een aanmeldsysteem en je kunt makkelijk online zien wanneer je een afspraak hebt. De beugel doet goed zijn werk en de assistentes zijn aardig en behulpzaam. Meneer Tan zelf geeft goede adviezen en is kundig. Enig puntje van kritiek is dat wanneer ik bel naar de praktijk, sommige receptionisten niet heel vriendelijk of behulpzaam zijn. Ik vind dit niet zó erg dat ik de praktijk geen 5 sterren kan geven. Ik kom hier immers voor rechte tanden ;
Helemaal geen ster waard. Iedere keer is er een slotje los of draad los nu willen ze jou erop aanspreken dat je niet hebt gebeld door fouten die zei maken we moeten gewoon naar school en werken hoor.... en dan gaat mevrouw Anoeshka bij stoel 4 stoer boos kijken met haar wenkbrauwen fronsen en denken dat ze mensen intimideert?? Ze moest eens weten waar ik vandaan kom. En dan met spulletjes gooien op het tafeltje denken dat ze een gangster is. Ik bleef haar heel de behandeling aankijken en zag dat ze er erg ongemakkelijk door werd. Heeft ze vullingen gezet op de kiezen van me dochter zodat ze het slotje niet afbijt, maar ten eerste had ze het slotje niet afgebeten maar eraf getrokken door de elastiek. en dat blauwe vulling is er vannochtend weer af gegaan tijdens het eten volgens mij moet mw Anoeshka weer terug naar school. Als je komt met slechte energie krijg je die 3 dubbel terug. Ik heb me dochter gelijk ergens anders in geschreven want ik weet van mezelf dat ik niet rustig ga blijven de volgende keer.
Meneer Tan is een heel aardige en een slimme man die veel weet en hij is erg behulpzaam. En wow ik ben heel blij met mijn tanden na mij beugel. De balie is heel aardig en behulpzaam en geeft je complimentjes die je blij en niet meer onzeker maakt. Toen ik all mij beugels weg had was is iets onzeker over mij tanden en de balie gaf me complimentjes die me blij maken en niet meer onzeker maakten. Meneer Tan begroet je elke keer hij je tanden checkt. De assistentes zijn heel vriendelijk en ze werken heel goed en rustig. Ik was altijd bang voor dat maar ze zijn heel goed. Het is zeker een aanrading om daar te gaan voor je tanden.
Vandaag met mijn zoon voor de eerste keer geweest naar dit praktijk. Eerst wil ik mijn complimenten uitspreken aan dhr Tan. Ik vind hem Kundig, Professioneel en duidelijk. Ook vind ik het een hele fijne praktijk, vriendelijke medewerkers, alleen mag er zeer duidelijk gecommuniceerd worden met en naar bezoekers, net als de eigenaar. U doet uw naam eer aan meneer Tan!! Ik vind uw wijze van ontvangst zeer uitnodigend. Mijn complimenten nogmaals. Moeder van Jeremiah
Ik ben hier in het verleden een aantal jaar geweest en ben altijd vriendelijk en netjes geholpen. Nooit klachten gehad over deze Ortho Specialist je moet ook niet alle recenties geloven die hierop staan. Mijn moeder heeft hier in het verleden erg lang gewerkt en heb zelf volledig vertrouwen in het werk wat de mensen hier uitvoeren. Twijfel dus ook niet als je op zoek bent naar een goede ortho want proffesionals zijn ze zeker. Als ik meer sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan.
Na 9jaar terug omdat mijn geplaatst stangetje los gegaan was. Heel snel aan de beurt, ontzettend fijn en hartelijk geholpen. Top. Zeer goede ervaring.
Prima orthodontist, eentje die bij ieder bezoek ook even komt kijken bij je. Deze man is zeer gepassioneerd met zijn vak bezig. Leuke aardige dames ook achter de balie.
Schone praktijk met een verzorgde, van magazines voorziene wachtruimte. De behandeling is vaak prima en snel voorbij, maar soms als je naar een stoel word geroepen is er is de orthodontist vaak nog bezig met het een en ander regelen en duurt het soms wel een kwartier voordat je daadwerkelijk geholpen wordt. Ook duurt het vaak te lang om überhaupt geroepen te worden soms is dat wel een half uur na de afgesproken afspraaktijd. Soms wordt er niet naar je gecommuniceerd wat er precies moet gebeuren, vooral als je wat langer klant bent word er minder aandacht aan je besteed, maar het ligt er ook aan door welke medewerker je behandeld wordt. De permanente beugel die ik kreeg, is vrij snel aan twee kanten gebroken, maar alle andere beugels was niks op aan te merken. Verder is alles in orde en prima naar mijn mening.
Het professionele team van ortho Tan heeft ervoor gezorgd dat de gebitten van mijn 3 zoons er piekfijn uitzien. De controles en het bijstellen gaan snel, de behandeling kundig en het resultaat mag er zijn. Dank je wel!
Hallo, ik ben nu een paar weken onder behandeling bij Dr. Tan. Ik heb voor deze praktijk gekozen omdat mijn oudere broer hier ook is geweest. Hij had alleen maar goede verhalen dus nu heb ik ook een beugel van deze orthodontist. Het gaat altijd heel snel. De praktijk en zeker de mensen zijn goed verzorgd. Ik kan er makkelijk mijn fiets parkeren en de praktijk is goed bereikbaar met OV. Wat fijn is: ze hebben er WiFi! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid