facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ortho Spijkenisse Krajenbrink

Ortho Spijkenisse Krajenbrink

Info

Praktijk voor orthodontie Dr. T.G.A. Krajenbrink, sinds 1990 specialist in behandelingen met beugels voor kinderen en volwassenen in omgeving Spijkenisse.

Geschiedenis

Onze praktijk kenmerkt zich door een gezellige en professionele sfeer, zo kort mogelijke behandelingen en waar onze patiënten kunnen vertrouwen op een hoge kwaliteit. Onze ISO-certificering weerspiegelt onze kwaliteit en onderstreept het vertrouwen dat u kunt hebben. Wij gebruiken speciale technieken en de meest geavanceerde materialen. Door de intensieve samenwerking met specialisten uit de regio zoals kaakchirurgen, parodontologen, implantologen en endodontologen en de jarenlange ervaring worden hierdoor veel complexe behandelingen in onze praktijk uitgevoerd.
Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en behandelmethodes zoals o.a. self-ligating brackets, botankers, transplantatie van jonge- en volgroeide kiezen. Hierdoor zijn orthodontische correcties mogelijk die vroeger alleen met behulp van operaties of implantaten opgelost konden worden.



"Onze praktijk kenmerkt zich door een gezellige en professionele sfeer, zo kort mogelijke behandelingen en waar onze patiënten kunnen vertrouwen op een hoge kwaliteit. Onze ISO-certificering weerspiegelt onze kwaliteit en onderstreept het vertrouwen dat u kunt hebben. Wij gebruiken speciale technieken en de meest geavanceerde materialen. Door de intensieve samenwerking met specialisten uit de regio zoals kaakchirurgen, parodontologen, implantologen en endodontologen en de jarenlange ervaring worden hierdoor veel complexe behandelingen in onze praktijk uitgevoerd."
Adres: Seinestraat 100, 3207 CJ Spijkenisse
Telefoonnummer: +31181625300
Stad: Spijkenisse
Route: Seinestraat 100
Postcode: 3207 CJ


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 19:00
Dinsdag: 08:15 - 19:00
Woensdag: 08:15 - 19:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Orthodontist krajenbrink Barendrecht, Seinestraat 100 spijkenisse, Tandarts Spijkenisse, Orthodontist Barendrecht, Ortho Westland, Orthodontist Verhoeven, T.G.A. Krajenbrink, Beugel draad te lang
Recensies
Over een paar weken heb ik mijn laatste afspraak bij deze orthodontist. Ik ben super tevreden! Ze hebben mij super goed geholpen, en altijd mee gedacht over wat mogelijk is op financieel vlak, zodat ik uiteindelijk toch een net gebit heb. Het personeel is altijd vriendelijk en voorzichtig, mocht je wat gevoeligere tanden hebben. Ik ben hartstikke blij dat ik hier geholpen ben!
5 jaar bij de ortho gelopen. Na 7 jaar brak mijn spalk en hier werd enorm moeilijk over gedaan. Na slechts 3 afspraken en meer dan €200,- verder weer een stukje ijzer achter mijn tand! Gelukkig na 5 jaar een beugel gedragen te hebben stelde de heer Krajenbrink ook nog eens voor dat ik weer een beugel nodig had. Gelukkig zijn mijn tanden recht, maar volgens Krajenbrink nooit recht genoeg.
Ik heb 25 jaar geleden bij deze orthodontist een behandeling gehad. Pas een behandeling afgerond voor mijn zoontje. Heel tevreden! Vriendelijk en kundig personeel, vragen worden goed beantwoord, praktijk is goed bereikbaar en de heer Krajenbrink is een zeer vriendelijke, proffessionele man die rust uitstraalt.
Ik heb vandaag mijn laatste controleafspraak gehad op deze locatie. Mijn zus heeft hier ook jaren gelopen. Ik heb het hier ontzettend fijn ervaren en er was altijd goede begeleiding. Ik ben hartstikke tevreden over het resultaat van mijn gebit.
Al sinds ik jong ben mijn behandelingen hier gehad. Het is een lang proces geweest met ook een kaak operatie erbij. Altijd super goed en duidelijk geholpen door iedereen hier en ook meneer Krajenbrink zelf. Ook al waren de bezoekjes niet altijd even leuk auch en is het een hele lange rit geweest, heb ik nu wel een geweldig mooi gebit!
Ik heb de afgelopen decennia bij orthodontist krajenbrink gelopen aangezien mijn kaak assymmetrisch begon te groeien. Na jaren in behandeling te zijn geweest en een kaakoperatie verder mag ik gelukkig spreken van een perfect resultaat. Ik zou ieder in dezelfde situatie hetzelfde kunnen aanraden.
Na jaren bij de tandarts geklaagd te hebben dat mijn tanden aan het schuiven waren eindelijk een verwijzing naar de ortho gekregen Daar een gesprek gehad met Dhr Krajenbrink over mijn probleem die heel rustig zat te vertellen wat ikzelf niet meer moest doen tanden knarsen en als ik dat onder controle had moest ik maar terugkomen .....dat gedaan hebbende heb ik een invisalign beugel geadviseerd gekregen Nou geen minuut spijt !!!! Geweldig en na een korte tijd zag ik al verbetering , nu een spalkje achter mijn voortanden onder en boven en ik loop weer te stralen Wat een lieve mensen werken daar en ik beveel iedereen aan om eens langs te gaan als je verbetering wil !! Bedankt en het gaat jullie goed
Vandaag mijn behandeling afgerond. Alleen maar prettige ervaringen met deze praktijk. De behandeling heeft niet langer geduurd dan voorspeld en het resultaat is fantastisch.
Super goed geholpen in een traject van meer dan 5 jaar. Altijd hebben dr. Krajenbrink en zijn assistentes klaar gestaan en gedaan wat ze konden in een traject die niet altijd even prettig voor mij was. 2 kaakoperatie’s en een kroon verder en ik ben erg tevreden over het resultaat. Het heeft even geduurd maar mijn gebit staat keurig recht. Dank jullie wel voor het resultaat!
Ik ben heel fijn geholpen tijdens mijn behandeling met de Invisalign. Deze duurde iets langer dan een half jaar. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Fijn en kundig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid