facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ortho Design

Info

Ortho Design is een onderneming voor het vervaardigen van (semi-)orthopedische schoenen, steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen.

Adres: Kolkweg 20-16, 8243PN Lelystad
Telefoonnummer: 0320-261552
Stad: Lelystad
Route: Kolkweg 20-16
Postcode: 8243PN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HD Medi HD Medi 6 km Slechte ervaringen
Recensies
Voor mij de beste orthopedische schoenmaker die er is. Een man met hart voor zijn werk de schoen maar ook voor de persoon die de schoen aan moet. Zijn schoenen hoef je niet in te lopen die zitten vanaf het begin aan goed. En wat ik geweldig vind hij maakt kwaliteit schoenen en in welke kleur of model er mogelijk is. Ik zoek naar een mooie schoen en deze word naar mijn smaak en kleur gemaakt. Ik heb al vele modellen en je kan bijna niet zien dat het aangepaste schoenen zijn. Van hele hoge laarzen tot een vlotte middel hoge schoen alles heb ik. En ze zitten en lopen geweldig. Zoek je een goede schoenmaker voor een wat moeilijke voet ga naar hem en je komt er blij en voldaan vandaan.
André denkt heel goed mee met wat je wilt. Hij stelde bij mij een sleehak voor zodat de schoen sneaker niet lomp zou ogen. Eerst twijfelde ik heel erg of ik dit mooi zou vinden maar gelukkig heb ik op André's ervaring vertrouwd. De schoenen zijn echt super mooi geworden. Een vriendin zei zelfs: sinds wanneer kan jij weer op normale schoenen lopen. Dat laat wel zien dat de schoenen totaal niet orthopedisch uitzien. Ik ben er erg blij mee!
Heel goed geholpen. Prima sfeer. Vakman aan het werk.
Heel blij met mijn schoenen! Geweldige behandeling,en hele goede info!!!
Een leuk en gezellig bedrijf waar je op een professionele manier goed geholpen wordt!
Goede kwaliteit en goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid