facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Original Stimmungsmacher

Original Stimmungsmacher

Info

Wij vinden het fantastisch dat je de weg hebt gevonden naar dé gezelligste oktoberfest sensatie ooit! Deze Oostenrijkse hitmachine weet als geen ander wat het publiek wil meemaken. Hierdoor zal geen optreden hetzelfde zijn!

So a Gaudi, auf geht's!

Geschiedenis

In 2005 komen Robert, Carlo en Frank met elkaar in contact vanwege hun grote passie voor de Oostenrijkse volksmuziek. De broers Carlo en Frank hebben hun roots in Karinthië liggen. De vader van beide broers is er namelijk geboren en getogen. Robert is een echte Tukker en brengt zijn vakanties vaak door in het prachtige Zillertal van Tirol.

Het drietal komt vanaf de kennismaking vaak bij elkaar om het spel op de ‘Ziach’ te perfectioneren, waarbij gezelligheid altijd een rode draad blijft! Waar het in 2006 begon met een paar nummers op een verjaardag, staan ze vandaag de dag ook op oktoberfeesten, bedrijfsfeesten en huwelijksfeesten.

Gas geven ‘Auf der Autobahn’, grasmaaien met ‘Die Wiesich Moada’, zoeken naar het ondergoed van ‘Frau Maier’ of meevliegen met het ‘Fliegerlied’, geen nummer is de jongens te gek. Met hun 100% Stimmungsgarantie wordt het altijd feest!

Adres: Westeinde 547, 7671 GB Vriezenveen
Telefoonnummer: +31 655 805150
Stad: Vriezenveen
Route: Westeinde 547
Postcode: 7671 GB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vriezenveense Harmonie Vriezenveense Harmonie 1 km Feesten kunnen ze ook bij de Vriezenveense Harmonie!
Dr. Rock Promotions Dr. Rock Promotions 3 km Dr. Rock Promotions is een jonge en energieke groep mensen. Jong van geest maar me...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Original Stimmungsmacher met het openbaar vervoer


Vriezenveen 290 meter
Stoptrein RS21

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid