facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orientaals Restaurant Tzong Don

Orientaals Restaurant Tzong Don
Adres: Taalstraat 217, 5261 BD Vught, Nederland
Telefoonnummer: 073 656 1606
Staat: Noord-Brabant
District: Vught
Stad: Vught
Route: Taalstraat
Huisnummer: 217
Postcode: 5261 BD


Openingstijden

maandag: 15:30–22:00
dinsdag: 15:30–22:00
woensdag: 15:30–22:00
donderdag: 15:30–22:00
vrijdag: 15:30–22:00
zaterdag: 15:30–22:00
zondag: 15:30–22:00

Recensies
Bestelling was snel klaar zelfs al kwamen we op de bonnefooi.nWe hadden nasi en bami besteld, peking-eend, foeyonghai, sate, koe you luk, babi ketjap.nAlles smaakte prima, alleen bij de peking-eend zaten meer vruchtjes dan vlees.nZiet er schoon en netjes uit.
We hebben hier voor het eerst gegeten. Wij houden van Chinees eten maar omdat veel Chinese restaurants stoppen of wat minder goed zijn, zijn we gaan zoeken op internet. We kwamen toen bij Tzong Don uit. We hebben met z'n viertjes echt lekker gegeten! Vers, mals, goed van smaak en ruim voldoende. De prijs/kwaliteit was ook goed. Vriendelijke bediening en niet onaardig ingericht. Kortom, voor herhaling vatbaar om hier nog eens terug te komen.
Net een voldoende, maar dan ook niet meer. De koe loe yuk waren hele kleine stukjes vlees left overs? met een wel hele dikke laag meel er omheen. Niet lekker.nDe bediening is vriendelijk. Maar, helaas, I won't be back.
Tja, we hadden een Indische rijsttafel voor twee personen. Valt niet zoveel over te zeggen. Niet helemaal warm, net wat te weinig en de standaard gerechtjes alsof ze uit de warmhoud kasten kwamen. Boontjes uit blik en bijvoorbeeld geen huisgemaakte kroepoek. Dan ben je toch met zijn twee zo’n 60 euro kwijt. We halen wel weer af. Personeel was best wel aardig.
Heerlijk gegeten!!! Leuke bediening, waren vroeg dus nog rustig in het restaurant. Porties niet te groot of te klein. Heerlijk van smaak. Gaan hier zeker vaker eten!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid