facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Organized by ME

Organized by ME

Info

Organiseren op maat!

Adres: Munnikenland 67, 4254 EA Sleeuwijk
Telefoonnummer: 0640980004
Stad: Sleeuwijk
Route: Munnikenland 67
Postcode: 4254 EA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schoonmaakcoach
Recensies
Wendy de Kooter. Doordat ik erg chaotisch ben en het moeilijk vind om structuur te creëren in mijn werk heb ik Esther gevraagd mij hierin te coachen. Dit heeft zij gedaan door goed te luisteren naar mijn wensen en behoeften. Zo heeft ze mij geholpen en begeleid. Daardoor en een heleboel tips van Esther ben ik nu op de juiste weg naar de structuur die voor mij werkt. Niet alleen op mijn werk maar ook privé. Esther heel erg bedankt voor de fijne samenwerking.
Ik beveel Esther van harte aan! Zij heeft mij erg geholpen om samen met mij een werkbare planning te maken, dat heeft mij heel veel overzicht gegeven en meer balans in mijn werk, hierdoor krijg ik nog meer gedaan. Esther is een prettige persoon om mee samen te werken, we hebben een leuke klik en ze weet precies waar ze mee bezig is en werkt dit terugkoppelend met je samen af tot een werkbaar geheel. Ze heeft praktische en fijne tips, waar je meteen mee aan de gang kunt. Kortom een aanrader!
Esther heeft mij goed geholpen om grip te krijgen op mijn agenda. Door eerst te kijken naar wat echt belangrijk is, en die dingen in te plannen heb ik meer overzicht en rust. Door simpele tips en kleine aanpassingen kun je stap voor stap je werkwijze aanpassen. Een aanrader als je agenda een rommeltje is dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid