facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orchis Uitvaartzorg

Orchis Uitvaartzorg

Info

Meer dan een uitvaart alleen...

Geschiedenis

Over Orchis Uitvaartzorg

Afscheid nemen van een dierbare is een intense en verdrietige gebeurtenis. Velen worden op zo’n moment overmand door emoties en zijn door het gebeurde van hun stuk gebracht. En dat terwijl er juist dán zoveel van hen wordt gevraagd op praktisch gebied; er moeten belangrijke beslissingen worden genomen en van alles worden geregeld.

Het is een situatie die vraagt om de oprechte steun en daadkracht van een deskundige, aan wie de nabestaanden alle voorkomende zaken rond het regelen van de uitvaart kunnen toevertrouwen.

Goed luisteren naar uw wensen en gevoelens speelt daarbij een belangrijke rol. Afscheid nemen is pijnlijk. Wij streven ernaar om samen met u het afscheid zo vorm te geven, dat er ondanks de pijn een positieve herinnering achterblijft. Een herinnering aan een periode van afscheid duurt immers een leven lang.

Orchis Uitvaartzorg zoekt samen met u naar de mogelijkheden om een eigen invulling aan de uitvaart te geven. Zoals helpen bij de laatste verzorging, de rouwbrief, het dragen van de kist, het meedenken over de invulling van de afscheidsdienst. Dit alles op de een zodanige manier dat u de overledene daarin herkent. U bent tenslotte de beste getuige van het leven van de overledene.

Bij onze werkwijze hoort ook duidelijkheid over de prijzen. Wat u ook kiest, wij informeren u vooraf over de kosten. U weet daardoor precies waar u aan toe bent. Een mooi afscheid hoeft niet duur te zijn.

Adres: Molendijk 69, 3361 EN Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184701200
Stad: Sliedrecht
Route: Molendijk 69
Postcode: 3361 EN


Recensies
Thea en Jan Joost en ook de rest van het team Zijn hele lieve rustige mensen die met je meedenken. Voor mij persoonlijk voelde het warm en vertrouwd, niet kil en hard zoals het weleens kan zijn. Voor mij was het mijn man42 die overleden was. Er komt op zo'n moment veel op je af en ze willen alle vragen voor je beantwoorden. Toen ik belde dat ik mijn man wou laten ophalen was dat ook snel geregeld. Jan Joost heeft onze kinderen nog uitgelegt dat als er geen streepjes op de vlaggen van de auto staan, de auto leeg is. Als ze er wel op staan, dat er iemand in ligt. Ze hebben het er nog steeds over en hebben nu extra respect als ze een begrafenisauto zien rijden. En ook de troostapen die ze gekregen hebben liggen nog steeds in hun bed. Nogmaals, heel erg bedankt en ik raad jullie erg aan als mensen voor deze lastige situatie staan.
Binnen een jaar tijd waren we zowel voor het afscheid van onze moeder, mei 2022 en vorige week voor het afscheid van onze vader bij orchis. Wat een fijne mensen, niets is teveel. We willen Tea en Jan Joost en de rest van het team heel hartelijk bedanken voor de warme sfeer en alles wat ze voor ons gedaan hebben. We kijken terug op een liefdevol afscheid. Familie Verlek
Ook wij kozen voor Orchis na het overlijden van mijn vader. Alles ging zo goed en begripvol. Wij hebben gebruik gemaakt van de prachtige familiekamer, fijn om zo vaak als je wilt bij je dierbare te zijn. De afscheidsdienst was perfect geregeld, en er was zelfs een pluchen knuffel neergezet met een waxinelichtje, zodat ons overleden zoontje er toch ingedachten bij was. Ze hebben werkelijk overal aan gedacht! Kortom heel tevreden met alles. Jan Joost, Thea en medewerkers jullie zijn toppers. Bedankt voor alles.
Mijn moeder is op 1 juni 2020 overleden en mijn vader en ik kozen voor Orchis. Er werd meegedacht ook qua prijzen en er kon zoveel! Ze hebben ons echt begeleid en gesteund. Alles gebeurde met zoveel liefde, respect en waardigheid. We kunnen op een mooi, waardig en persoonlijk afscheid terug kijken.
Wat een geweldig lieve mensen zijn Thea en haar man. Na het overlijden van mijn oom kwam Thea bij mijn tante thuis om de uitvaart te bespreken. Het voelde meteen vertrouwd en goed. En wat een fijne plek is het afscheidshuis. Op elk gewenst moment kun je bij je overleden dierbare zijn. Geen kille, afstandelijke kamer, maar een prachtige kamer, waar je helemaal geen naar gevoel krijgt wanneer je er binnenkomt. De uitvaart zelf was tot in de puntjes verzorgd. Thea en Jan Joost, heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen, ook namens mijn tante.
Vandaag was ik als uitvaartverzorger te gast bij Orchis in het uitvaartcentrum. Niet alleen de familie is zeer tevreden, ik ook. De locatie, eigenaren Thea en Jan Joost, de dames van de catering, de kwaliteit van de consumpties, de multimedia faciliteiten. Alles is meer dan dik in orde! Alles mag en kan. Grote complimenten!
Echt een waardige begrafenis onder byzondere Corona omstandigheden!Alle lof voor Thea en haar team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid