facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ORC Black Bulls

ORC Black Bulls

Info

ORC Black Bulls is een rugbyvereniging opgericht door Rugby liefhebbers. Het doel van de vereniging is de charmes van de sport te tonen aan breed publiek.

Geschiedenis

ORC Black Bulls is een rugbyvereniging opgericht in Overloon.



"Black Bulls is een rugby club die bekend wil staan als een betrouwbare club met passie voor de sport. Deze passie willen we delen en de sport samen beoefenen met geïnteresseerden uit de regio. We willen toonaangevend zijn in de regio voor wat betreft gezelligheid, team-spirit, opleiding en faciliteiten rondom rugby.Black Bulls is een rugbyclub waar je je op je gemak voelt, je rugby kunt leren spelen binnen de rugby waarden en normen. We faciliteren elkaar om rugby naar een gewaardeerde en bekende sport te tillen in de regio."
Adres: stevensbeekseweg, 5844AB Stevensbeek, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0647092923
Stad: Stevensbeek
Route: stevensbeekseweg
Postcode: 5844AB


Recensies
Fijne club hebben ons aagvuld met 11 man en zelfs voor ons een try gemaakt. En lekker goedkoop bier. En geen rookverbod houdoe.
Goede club , goede trainingen en organisatie.
Goede sfeer. Welkomend voor nieuwe mensen
Echt gezellig club
Topclubje met de gezzeligste mensen
Gezellige rugby club
Vertaald door Google Mooie faciliteit, leuk toernooi, aardige mensen. De grasvelden kunnen iets minder hobbelig zijn... Origineel Nette Anlage, schönes Turnier, nette Menschen. Die Rasenplätze könnten etwas weniger holprig sein...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid